Torsdagsträning och helgplaner

Efter gårdagens jobb så var det bara direkt hem som gällde. Fy vad trött jag är om eftermiddagarna just nu! Vad skönt det kommer bli att gå ner till att jobba 80% från och med vecka 33. Då kommer jag sluta vid 14 eller 15 och kunna hämta Melissa från förskolan så hon inte behöver gå så länge på förskolan. Och dessutom får vi med kvalitetstid ihop❤ Vi har inte fått någon plats än, vi borde få reda på det nu i början av maj.

Efter eftermiddagsfikat blev det en skön promenad i det fina vädret ☀️ Sen tog Joakim med sig Melissa ut i garaget så jag fick köra lite träning. Det blev ett tabatapass för hela kroppen; squats, mountain climbers, armhävningar, atomic situps, rygglyft och utfallssteg💪

Ursäkta röran i bakgrunden, men vårt hus är inte alltid städat och perfekt!

Ett litet tips som jag lärde mig i måndags när jag tränade hemma: Om du ska stretcha/yoga och du har lite halvdålig balans, se till att flytta hantelsetet minst en kroppslängd ifrån dig. Annars kan det leda till rätt så hemska blåmärken och onödig smärta. Min rygg börjar kännas bättre nu iallafall🤗

Hur härligt är det inte med fredag?

Vad skönt det ska bli med helg! Helt underbart! I helgen blir det nog en hel del trädgårdsfix för vår del 🤗 🌱 Lägga stenplattor i slänten, rensa ogräs och kanske införskaffa och plantera lite växter 🌸 Vad har ni för planer för helgen?

17 thoughts on “Torsdagsträning och helgplaner

Add yours

  1. Det där tipset var allt bra 🙂 Kan tänka mig att det gör riktigt ont att ramla på det 🙂 Skönt att kunna gå ner i arbetstid då man har små barn hemma. Guld värt. Önskar dig en fin helg

  2. Eftersom du säger att du är så trött efter jobbet. Så blir det toppen att du går ner i tid efter sommaren 🙂👍. Skönt att du fick träna lite.
    Jag tror ingen har välstädat hemma alltid. Kram❣️

  3. Förstår att det känns skönt att gå ner i procent. Sluta 14-15 om dagarna gör ju att man har så mycket mer tid 😍 hoppas ni får en fin helg och får mycket fixat i trädgården!

  4. Haha vem vill bo och leva i ett hem som alltid ser perfekt ut? Inte jag i alla fall. Ja du det är helt otroligt vad en timme kan göra på eftermiddagen. När barnen var små valde jag att börja jobba en timme tidigare varje morgon som maken kunde lämna dem på dagis så att jag kunde gå hem en timme tidigare

  5. MN blir trött efter jobbet när man inte vant sig än. Skönt för dig att inte jobba så mycket och kunna vara mer med din dotter. Tycker det är viktigt 😊 Så skönt med promenad 🌸

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: