Förr eller senare exploderar jag

Idag har varit en sådan där dag då man bara är på dåligt humör. Andra natten i rad med dålig sömn. Jag kan inte riktigt slappna av på kvällen när jag ska sova och sover oroligt. Då är det inte alls kul att klockan ringer vid 5.15 😴 Det är som att jag känner mig stressad fast att jag inte har något att vara stressad över. Vilket bara tar massa energi som jag kunde lagt på annat istället, som till exempel att vara trevlig! Har känt mig lättirriterad hela dagen och dagar som denna så känner jag bara för att låsa in mig i ett rum för att inte smitta någon annan med mitt humör.

Men att få komma hem och njuta lite i solen med frukt är inte fel ☀️🍉

Och efter en promenad i shorts och linne så kunde jag rensa lite ogräs innan det var dags att göra kvällsmat 😊 Rårakor med bacon och lite vattenmelon🍉 Självklart avnjöts även detta ute i solen ☀️

Nu känner jag mig helt utslagen och hoppas på en mycket bättre natt🤞

22 thoughts on “Förr eller senare exploderar jag

Add yours

 1. Jag är också inne i en period med dålig sömn. Det är så jobbigt att se klockan ticka närmare och närmare uppgång.
  Så skönt med fika i solen sen 🌸

 2. Att inte få den sömn man behöver är så jobbigt och då är det ju klart att man dagen efter inte är på det bästa humöret och det är förståligt. Hoppas du får sova i natt hela natten

  1. Vad jobbigt att inte kunna sova någåt😊 jag har sömn problem till och från

 3. Ååå såå gott med vattenmelon 🍉😋 & ute i solen idag. Kan ju inte bli bättre ☺️.
  Tråkigt med sömnen & stressen. Jag hoppas att den lägger sig snart. Så att du snart är gladare 😃.
  Kram kram❣️

 4. Usch, jag lider med dig! Dålig sömn tär verkligen på både humör och mående. Jag blir också på superdåligt humör när jag är trött och inte har fått sova och många gånger leder det till en ond cirkel där jag blir ofrivilligt otrevlig och sedan irriterad på mig själv för att jag är otrevlig utan anledning. Haha! Håller tummarna för att du får sova ordentligt inatt 🙂

 5. Åh, hoppas att du fick en bättre sömn i natt…sömnbrist är ett elände och resulterar ju ofta i att man blir lite grinig. Men ändå skönt att du försöker utnyttja solen en del och mat smakar ju bäst när den avnjuts utomhus i vackert väder.

 6. Vad jobbigt. Du får försöka byta kvällsrutin och göra annorlunda. Så gjorde jag och sömnen blev bättre. Hoppas du fått sova bättre i natt.

 7. Jobbigt att inte kunna sova, jag har känt samma som dig ett par dagar nu. Väldigt svårt att komma till ro på kvällen, känner mig stressad utan anledning. Det slutar med att jag somnar ifrån serie men vaknar för att stänga av…. Jag kan inte somna utan serie. 🤔 Hoppas på en bättre sömn inatt 😊

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: