Pappersbröllop

Idag firar jag och Joakim två år som gifta 💕 Tiden går så fort just nu känns det som! Mitt under husbygget 2017/2018 så blev det även ett bröllop. Det var flera som undrade om vi inte skulle skjuta på bröllopet under tiden vi byggde huset för att hinna med allt. Men vi valde att hålla kvar det datum vi sagt. Det var jobb om dagarna, hus- och bröllopsplanering på kvällarna och husbygge om helgerna. Fullt upp, men så den 28:e april 2018 kl. 14 så stod vi ändå i Järstorps Kyrka utanför Jönköping och fick berätta för alla att det kommer vara vi två 💕

En av de lyckligaste dagarna i vårt liv! Våren var i full gång med vitsippor överallt, nära och kära som var med och firade oss och framförallt så fick Joakim och jag bara fokusera på oss en dag, allt vi gått igenom och allt som komma skall❤ Han är fortfarande min duracellkanin som utmanar mig samtidigt som han ger mig trygghet, för med han vid min sida klarar jag allt! Tänk att jag skulle få vara så lyckligt lottad att jag fick en man som är lika knäpp och galen som jag, som ger mig ett leende på läpparna och som älskar mig för den jag är!❤

Vi var på Badhotellet i Tranås under helgen och firade vår bröllopsdag lite tidigare. Så dagen har sett ut som vilken innan ledig dag som helst. Vi har varit ute på promenad med grannarna, fixat i trädgården i det kalla vädret så det kändes som att fingrarna skulle frysa ihjäl! Men nu är allt som jag köpte igår planterat🌱 och stenplattorna är utlagda i slänten. Ikväll blir det rostbiff, klyftpotatis och trattkantarellsås, och äppelpaj med hemgjord glass till efterrätt. Så nog firar vi allt!

14 thoughts on “Pappersbröllop

Add yours

  1. Åh vilka fina bilder och grattis till 2 år! Starkt av er att hålla kvar datumet samtidigt som ni hade alla planer med huset och så vidare! Önskar er verkligen all lycka 😀 // Petra Elisabeth

  2. Massor med grattis till er återigen eftersom jag även skrev på instagram ❤ så himla fina bilder och så otroligt vackra. Längtar till den dagen jag gifter mig

  3. Men STORT grattis till er! Man ser hur mycket kärlek det finns på bilderna! Önskar er många lyckliga år tillsammans ♡

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: