Söndagsbesök

Idag har det varit en lugn söndag för våran del. Frukost, promenad sedan gick Joakim och Melissa ut i garaget för att svarva bustningar till hans bilprojekt. Undertiden som de var ute i garaget kunde jag förbereda kyckling och rotfrukterna till dagens lunchbesök. Ett litet tips när man gör rotfrukter i ugn är att slänga på lite grönkål på plåten också, riktigt gott 😋🥬

Mina föräldrar dök upp vid elva, och efter det var det fullt upp för Melissa 😊 Riktigt kul att busa med mormor och morfar. Vi har passat på att njuta av vädret genom att ta en lite längre promenad och sitta och äta glass på altanen.

Glassen fick så gott betyg så att de åkte hem och gjorde sig en egen sats. Jag har även fått prata av mig med min mamma om framtid och hur jag tänker, vilket känns väldigt bra. Så nu börjar jag mer och mer få en liten plan i mitt huvud för hur jag ska göra 😊 Det har även varit mycket prat om hur de ska göra med min farfars besök, om de ska behålla och renovera eller sälja.

Vi fick även lite nässlor som de plockat så nästa vecka blir det nässelsoppa🍵 Nu laddar jag upp för ännu en jobbvecka med lite breaking bad och en kopp te 🙌

Hoppas att ni haft en bra helg💕

18 thoughts on “Söndagsbesök

Add yours

  1. inget går väl upp mot att prata av sig med mamma….de kan ändå ge goda råd och känner ju ofta sina barn och har bara deras bästa för ögonen. Glassen såg supergod ut…har inte provat att göra själv någon gång men, vem vet…det kanske blir av någon gång.

  2. Så härligt att få prata lite med sin mamma, dom vet ju oftast bäst 🙂 jag brukar göra grönkåls chips i ugnen med lite olja och flingsalt – blir supergott!

  3. Så mysigt med besök av dina föräldrar 😊😘. Kul att glassen blev godkänd 👌🏼
    Ha en bra måndag! Kram ❤️

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d