Plats på förskolan!

De två senaste dagarna har gått i ett känns det som. I måndags var det jobb från 6.40 till 16.15. Sen var det bara hem och skriva handlingslista samtidigt som vi tog oss en snabbfika. Efter det packade vi in oss i bilen och åkte till City gross för att handla. Självklart så glömde jag ju handlingslistan 😅 Vi är ju lite omoderna av oss och skriver handlingslistan på papper och inte i mobilen, och den låg så fint och väntade på oss när vi kom hem igen😅 Men tack vare mitt superminne så fick vi med allt som stod på listan ändå! Tänk om jag bara haft minne nog att få med listan också😅 Efter en snabb uppackning så satte jag igång med bönbiffarna, så enkla att göra och Joakim gav dem högt betyg😊

Mitt i allt det här så inser jag att det kliar som bara den på höften, drar upp tröjan och får se en FÄSTING! Usch och fy som jag hatar de där små krypen, den lämnade en rätt bra svullnad efter sig med🤮 Jag skyller allt på vår katt Sixten som har så mycket fästingar med sig in varje dag! Det känns som att det inte spelar någon roll hur mycket fästingmedel som vi ger honom!

Idag fick vi ett skönt besked efter jobbet; Melissa har fått förskoleplats på förskolan i vårt område! Så himla skönt. Det kommer bara ta typ 1 minut att gå till förskolan och nu kommer hon kunna gå med andra barn som hon redan träffat 😊🙏 Så hon har plats från och med den 10:e augusti, så nu gäller det att planera in inskolningen med jobben. Men det känns på ett sätt väldigt konstigt att någon annan ska ta hand om henne om dagarna, men jag tror att det kommer funka galant 🤗Så stor hon börjar bli!

16 thoughts on “Plats på förskolan!

Add yours

  1. USCH, jag hatar också fästingar. Hade en som kröp och kittlades på ena benet för bara ett par dagar sedan. Det är verkligen det värsta med sommaren! Kul med förskoleplatsen 😀

  2. Oj vilken lång dag, vad jobbar du med?? Vi börjar alltid 06.45 slutar 15.30..undra om du jobbar inom vården?? 🙂 Gud ja hatar att glömma listan, man blir fan knäpp på sig själv alltså hahah xD

  3. Haha nej åh vad typiskt att glömma listan!! Tycker dock det är och känns lättare att skriva lapp än i telefonen faktiskt! <3 Vilket härligt besked att få om platsen, vad roligt för er och Melissa 😀 KRAM

  4. Minnet får sig ju en skjuts av att man faktiskt suttit ner och skrivit upp sakerna…fast jag har svårt att tro att jag hade fått med mig allt ändå…bra jobbat. Härligt med ett dagis så nära hemmet, det är guld värt stressiga vardagsmorgnar.

  5. Men vilken underbar bild på henne! Det kommer säkert gå jätte bra 🙂 fy så läskigt med fästing, de är verkligen otäcka djur!

  6. Skönt med nära till dagis, jag hoppas på en plats på dagiset precis bredvid oss men det återstår att se..är dock väldigt praktiskt att bo granne med ett dagis och en grundskola..

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: