Har jag tagit mig vatten över huvudet?

Fy vilket tråkigt väder det var i morse! Kallt och det snöade till och med när jag åkte till jobbet 😓 Kan det inte bara få bli varmt och skönt igen nu?

Jobbdagen har flutit på bra med fullt upp på förmiddagen och tid för administrativt arbete på eftermiddagen. Efter jobbet så satte jag igång att baka surdegsbröd. Eller egentligen var det Joakim som på min order började att mata surdegen tidigare under dagen. Vi fick nämligen lite av en grannes surdeg i helgen, så snällt. Så nu är det på jäsning i kylskåpet tills imorgon bitti. Så jag ska alltså ta och baka ut brödet och sätta det på jäsning imorgon innan jag åker till jobbet vid klockan 6, lite väl ambitiöst kanske?😅 Joakim kommer iallafall få grädda brödet sen när han går upp. Håller verkligen tummarna för att det ska bli bra 🙏

Efter kvällspromenaden kollade vi över våra kryddor, plantor och växter ute och de verkar fortfarande må bra trots att vädret är som det är🙂 Dragonerna växer sig höga och fina och oreganobuskarna börjar komma ordentligt du också🌿

Ikväll blir det tidig sänggång för att orka med brödbak på morgonen, önska mig lycka till😅🙏

24 thoughts on “Har jag tagit mig vatten över huvudet?

Add yours

  1. Nä. Det var inget kul väder i morse. Snöa här med.
    Det kommer gå bra med brödet👍😊. Ibland får man såna knäppa idéer 😄. Men det förgyller livet med ❤️ Men vadå baka ut brödet & gäss igen??
    Kram❣️

  2. Ja herregud vad hände med vädret? Det var så kallt! Usch, tillbaka med solen och värmen hoppas jag med! Stort lycka till med brödet, det kommer nog bli super 🙂

  3. Men vad ambitiöst av dig! Surdegsbröd är ju dock sååå gott så det kommer definitivt vara värt det!

  4. Jag älskar att baka söta saker men har väldigt svårt med bröd 😊 skriv gärna resept

  5. Bra att kunna samarbeta:-) Surdeg har jag aldrig bakat med, men sådant bröd blir så galet gott tycker jag

  6. Åh, synd att jag inte var hos er i morse, hembakt surdegsbröd, kan det bli bättre?! jag har aldrig själv provat på att baka sådant men älskar verkligen att äta det…. hoppas det blev bra i alla fall

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: