Noll energi

Fy vad svårt det var att vakna idag! Hela vägen till jobbet kändes det som att ögonen skulle stängas närsomhelst. Ingen rolig känsla när man kör bil! Och så började vi dagen med möte. Så jag körde mitt knep att dricka massa vatten för att hålla mig vaken. Min räddning under förmiddagen🙈 Men det behövdes nog efter löpturen igår.

Efter att ha jobbat till 16.30 så bar det av hemåt i det fina vädret. Även idag var det en klänningdag, så härligt det är🤗 Efter lite eftermiddagsfika så blev det den obligatoriska eftermiddagspromenaden. Inte fel i det här vädret ☀️ Det blev även vattning i trädgården och matlagning. Efter det var jag helt slut och Melissa likaså!

Den där känslan av när man känner att man har mycket som man vill göra men att energin inte riktigt räcker till. När man inte är sitt bästa sig och känner sig lite tråkig som fru, mamma och även kollega. Fy vad jag ogillar den! Blir bara stressad och irriterad av det. Nu ska jag bara ta det lugnt och koppla av, och ta nya tag imorgon🙏

22 thoughts on “Noll energi

Add yours

  1. Nej ibland orkar man inte med så mycket mer än jobb. Tror ändå det är viktigt att hitta på något annat efter arbetet 😊

  2. Känner SÅ väl igen den känslan, man blir ju så himla frustrerad och irriterad på sig själv! Men man får liksom acceptera lite att det är som det är <3 Ta hand om dig! KRAM

  3. Vi hamnar alla där med jämna mellanrum, så länge man inte stannar på den där låga energinivån får man bara överleva dagen helt enkelt. men det är verkligen inte roligt att köra bil när ögonen bara vill sluta sig hela tiden…var försiktig. Underbart med klänningväder OCH att slippa strumpbyxor tycker jag.

  4. ibland måste man få dra ner på tempot och bara vila också, alla blir trötta ibland och det är inget man behöver känna sig dålig för.. Försök att tänka på alla saker du faktiskt gjort under veckan och var nöjd över dom istället.. Klart att man är värd lite vila ibland

  5. Jag tror nog alla hamnar där att man orkar inte göra något efter jobbet.
    Vad skönt att ha klänning på sig i denna värme .Hoppas du hade en bra tisdag förövrigt 😊

  6. Vatten med vätskeersättning brukar jag köra på sommaren. Jag behöver det verkligen för jag är så dålig på att dricka vatten annars.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: