Rekordvarv i spåret

Igår hade jag en dippdag. Sådana dagar behövs också. Jag är väldigt stolt över mig själv att jag inte åt något godis igår när Joakim hällde upp en skål vid soffmyset. Jag är ju en känsloätare och äter även när jag är trött, men jag höll mig i kragen igår. Men nu är jag tillbaka på banan igen och känner mig mer som mig själv. Bättre humör, mer ork, mer positiv och att saker och ting flyter på trots klaustrofobiska patienter och det eviga lönesnacket. Det var faktiskt en riktigt bra dag på jobbet idag 🤗

Idag var det löpning som stod på schemat efter jobbet. Idag blev det tre varv i spåret för min del, vilket är rekord! ⭐ Spåret är inte så långt men det är däremot väldigt kuperat! Jag använder mig av en fitbit för att hålla koll på hur mycket jag rör mig och än så länge är jag uppe i nästan 21 000 steg idag, så jag ger mig själv en liten klapp på axeln🤗

Lite lagom svettig men vad gör det 😅

Jag håller på att skriva mitt inlägg om mitt projekt med eget te, och det kommer imorgon för dem som är intresserade 🤗

14 thoughts on “Rekordvarv i spåret

Add yours

  1. Åh duktig du var som inte tog något godis , det hade nog inte jag klarat.
    Gött att du fick dig lite löpning också måste kännas skönt efteråt.
    Ha en fin kväll

  2. JAg längtar redan efter morgondagens inlägg, det ska bli riktigt spännande att se vad man själv kan ta åt sig, jag dricker ju bara örtte och hemlagat hade varit fantastiskt. Du har ju varit enormt duktig idag…en hel massa steg, och bra jobbat att inte ta godis igår trots att du kände dig så nere

  3. En STOR klapp på axeln till dig – det är så lätt att falla för frestelser när man har en sådan dag! Härligt att du ändå inte gjorde det och dessutom hade en super dag i spåret 🙂

  4. Då duktig duär jag har svårt att stå i mot godis när det väl är framme

  5. Så bra jobbat med 21.000 steg! Jag blir så fascinerad över hur ni hinner med. Jag tyckte ändå att jag la in extra promenader igår och försökte röra på mig mer, men är inte ens i närheten. Haha! Heja dig!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: