Bra dag trots en ovanligt sen start

Den här dagen började inte riktigt som vi hade tänkt! Vi brukar inte ställa någon klocka på helgen för vi brukar ändå vakna någon gång mellan sju till halv åtta. Men inte idag, klockan var tjugo över nio när jag tittade på mobilen😅 Min första tanke är “åh nej, Melissa måste varit vaken jättelänge och så hungrig nu!” Nej, nej, hon sov så sött fortfarande 😅 helt otroligt! Somnade vid halv åtta på kvällen till tjugo över nio på morgonen utan ett ljud däremellan! Hursomhelst blev det en snabb frukost då Joakim skulle hjälpa en granne med att sätta dit deras stentrappa på förmiddagen.

Större delen av dagen har spenderats utomhus☀️ Jag och Melissa har varit och gungat i lekparken, vi fick även lite sällskap av Renate och Nelia en stund. Det har även blivit en hel del lek och bus i trädgården🌿 Mina föräldrar kom på ett spontanbesök på eftermiddagen då de tänkte att de kunde lämna vårat släp som de lånat. Så de blev lite räkpaj ute på altanen☀️

Barn och katt vid kryddlandet🌿

Imorgon är det Kolmården med en grannfamilj som gäller. Pastasalladen står i kylen, kameran laddad och solkrämen framplockad! Det var riktigt länge sen vi var där sist så det ska bli riktigt kul att åka dit och jag tror att det kommer vara mycket uppskattat av de små också🐘🦒🐅

17 thoughts on “Bra dag trots en ovanligt sen start

Add yours

  1. Men oj, ni måste ha varit lite synkade då om ni båda sov så länge?! Försov mig själv idag haha… Härligt i alla fall med en dag ute, det är helt rätt nu när det är så fint! 😀 KRAM <3

  2. Skönt att ni fick sovmorgon allihop 😊 Låter som ni haft en bra dag. Hoppas ni har haft det bra på Kolmården 😊

  3. Dagens bästa bild presenterades onekligen här…..älskar den!!!
    Skönt ändå att alla kunde sova riktigt länge, det behövs ibland. Räkpaj, det lät gott

  4. Så skönt att ni fick sova ut lite 😊 härlig dag värkar ni ha haft jallafal ❤️

  5. Så söta kläder hon hade..Gillar färgen mycket, vart har du hittat dom?Skönt med sovmorgon ibland, kan vara härligt att få sova lite extra..

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: