Söndag på Kolmårdens djurpark

Idag var det bara packa ut oss i bilen efter frukost och ge oss av på utflykt med Daniel, Renate och Nelia till Kolmårdens djurpark i kanonvädret ☀️

Vi har haft det riktigt bra och det var kul både för oss vuxna och barnen att titta på djuren, kanske mest för oss vuxna i nuläget 😅 Men det var en trevlig utflykt och vi har bockat av en punkt på sommarens bucketlist! En stor fördel nu var ju att man måste boka inträde så att det inte blir så mycket folk vilket innebär att det inte är så kö heller.

Gott att äta pastasallad i skuggan!

Efter en god pastasallad till lunch så blev det linbana över djuren. Det fläktade riktigt skönt där uppe, och många djur såg vi!

Efter det lyckades Joakim övertala mig att åka Wildfire!! För den som inte vet det redan så är jag höjdrädd! Så i vagnen påvägen upp till högsta punkten fick Joakim förklarat för sig hur mycket jag hatade honom i stunden och att en skilsmässa låg väldigt nära😅 Han bara skrattade åt mig😂 Men efter hållt i mig krampaktigt nedför backen med 89% lutning så släppte ångesten, men benen var lagom skakiga efteråt! Joakim och Renate tyckte däremot att det superkul. Efteråt så tyckte jag att vi var förtjänta av lite glass🍨

Vi var självklart inne på Barnens Lantgård där Melissa och Nelia fick klappa getterna, vilket var jättekul enligt Melissa men Nelia hade lite blandade känslor. Melissa däckade på promenaden till bilen, men vaknade igen när vi lastade in henne i bilen. Så gissa om någon kommer sova gott ikväll? Det tror jag att vi alla tre kommer göra efter en lång dag utomhus☀️

10 thoughts on “Söndag på Kolmårdens djurpark

Add yours

  1. Vilken härlig dag ni verkar ha haft….kolmården, måste erkänna att jag aldrig varit där, men det där med linbana över djuren verkar intressant….man kanske ska ta sig dit någon gång.

  2. Har aldrig varit till djurparken faktiskt, men tror verkligen man ser det annorlunda som vuxen om man jämför med barn liksom! Men vilken mysig dag 😀 ❤

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: