Tacksamhet

Igår efter jobbet så var det full fart. Jag var hemma strax före klockan 17. Joakim hade förberett med glass när jag kom hem. Efter det slängde jag ihop en omgång morotstekakor. Degen fick jäsa undertiden som jag och Melissa var på lekparken och gungande. Joakim passade på att vara hos en granne och fixa lite bustningar till sin kära bil. Efter lekparksbesöket så formade jag tekakorna så fick de jäsa igen. Under tiden så passade jag och Melissa på att duscha. Så himla smidigt när det går att duscha henne istället för att bada henne. De nybakade tekakorna passade perfekt till kvällens räksoppa🦐

Tacksamhet

Igår och idag känner jag mig väldigt tacksam, jag vet inte riktigt varför men det är en härlig känsla. En känsla som man borde fokusera på oftare. Det är lätt att bara blicka framåt och fokusera på vad man vill så, och då är det lätt att glömma allt som man redan har. Så nu tar jag tillfället i akt att nämna saker som jag är tacksam för just nu.

Vädret☀️

Möjligheten att få vara ute i värmen och solen just nu är ju underbar! Hoppas att det fortfarande är bra vädret vid semestern

Orken💪

Att jag efter en hel dags jobb orkar vara ute och leka med Melissa och fixa och dona hemma

Tiden tillsammans

Jag försöker ta vara på den tiden som familjen får tillsammans men även tiden jag och Joakim får på tumanhand. Att försöka vara närvarande i stunden och uppskatta den kvalitetstid vi får ❤

Kreativiteten

Det kanske är svårt för en del att tro, men jag är en väldigt kreativ person även om det inte alltid märks. Men att få känna sig kreativ och få utlopp för sin kreativitet är viktigt för mig!🖊

Familjen

Sist men absolut inte minst! Jag är så tacksam för min familj. Att jag har får de personerna i mitt liv; Joakim som går med på mina idéer och egenheter, och samtidigt utmanar mig, och Melissa som utmanar mig som mamma och har lärt mig vad det innebär att vara förälder❤

Vad är ni tacksamma över just nu?

16 thoughts on “Tacksamhet

Add yours

 1. Åh vilken fin blogg du har!! Så roligt att få läsa den, jag är så glad att jag kikade in hit idag, och jag kommer tillbaka! Tacksamhet är underbart, en härlig känsla, precis som du skrev. Jag är tacksam för att jag har återhämtat mig en aning från utmattning så jag kan börja om att jobba några timmar om dagen. Jag är tacksam för min familj och att vi får vara friska. Jag är tacksam för att vi har en liten vovve, en dvärgpudel som heter Lowa. Jag är tacksam för massor med saker… stort som smått! Ha det gott! (Ha ha det rimmade ju :))
  // Anne

 2. Vilka underbara punkter du är tacksam för… Det värmer att läsa!!
  Jag är så troligt tacksam för min sambo och min familj, utan dom vet jag inte vad jag hade gjort ^^

 3. Vilken härlig dag ni haft. Låter gott med räksoppa 😋 Det är bra att lite saker man är tacksam över. Jag borde bli bättre på det! 🌸

  1. Så härligt inlägg med en posetiv lista ❤️jag är tacksam för min familj

 4. Blir så himla glad att kika in här och mötas av detta, tycker det är så bra att man ser tacksamhet i så mycket för det finns en hel del att vara glad för! HEJA <3 Just nu är jag så tacksam för de fina kvällarna vi har, blir så glad 😀 KRAM

  1. Så härlig lista och vad fina saker du skriver upp! 🌸
   Jag hoppas du och familjen får en jättefin midsommar, kram!! 💛☀️

 5. Fin lista och ja det finns en hel del att vara tacksam för, jag är tacksam att jag vaknade som vanligt i morse och är frisk och får spendera dagen i solen med familjen.. Ha en toppendag..

 6. Perfekt då man kan få mycket gjort på en och samma gång. Samt gott med tekakor. Ja vi duschade alltid henne, nbär hon var liten stog hon med mig och jag hade henne i famnen. Jag höll för handen så strålen inte spolade henne direkt pån huvudet bara, men jag stig på ett sätt så strålen ej kom direkt på henne och det var himla smidigt, men hon badade balja med

 7. Morrotstekakor, lät gott, som det mesta du gör….åhh bustningarna på bilen, hade ingen aning om att de fanns förrän jag behövde fixa mina … sura pengar.
  Ja det är viktigt att fokusera på att vara tacksam….det finns så mycket att vara tacksam över och just nu är jag nog mest tacksam för att maken så snabbt återhämtar sig efter sjukdomar och olyckor han är 73 år (21 år äldre än mig) men läker som en ungdom och är mer aktiv än de flesta jag känner, det är något att vara tacksam över.

 8. Jag tror att det är viktigt att även om livet känns surt att stanna upp och känna tacksamhet över allt som är bra och okej. Glad midsommar!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: