Puh vilken måndag!

Ingen bra start på den här veckan! Hade svårt att komma till ro igår ikväll när jag skulle sova så det blev inte långa timmars sömn. Sen var det fullt ös på jobbet så jag hann inte med någon förmiddagsfika, kände mig ganska vimelkantig när jag gick på lunch vid 11.30 när jag inte ätit sedan 05.20😣

När jag fick ett sms om att stolen som jag beställde i slutet på mars äntligen har kommit till ombudet så blev jag lite mer munter. Jag åkte och hämtade paketet efter jobbet, och efter en snabbfika så åkte vi och handlade som vanligt. När vi kommer hem så inser vi att en av fiskförpackningarna har läckt så allt i påsen är kladdigt! Tur att det var bara hårda förpackningar i den påsen som gick att torka av. Brevbäraren var sen idag så Joakim gick ut och hämtade posten och där låg det en 10% rabattkupong på ett köp för denna veckan, suck.. Då blev det inget med någon rabatt denna vecka. Joakim öppnar paketet med stolen i medan jag packar in de sista matvarorna, och luften går ur mig när han frågar om det var en vit stol som jag beställt! Efter att ha väntat i nästan tre månader på stolen så har de skickat fel färg! Så imorgon får jag ta tag och kontakta kundtjänst.

Nu har jag parkerat i soffan och tänker inte göra mer idag!

12 thoughts on “Puh vilken måndag!

Add yours

  1. Men fy vad irriterande så ska det ju absolut inte vara, tycker det är tråkigt om du ska behöva vänta ännu längre nu när du ringer imorgon och dom ska skicka en stol till dig!!!
    Hoppas dom levererar den snabbt till dig <3

  2. Jag mår inte alls bra om jag inte hinner få i mig mat. Vad tröttsamt att det blev fel nu när du hade väntat så länge på paketet. Hoppas de har smidig kundtjänst.

  3. Men nej! Vissa dagar går verkligen ingenting alls… så less man blir! Men bara att ta nya tag och hoppas att morgondagen blir så mycket bättre ♡

  4. Men så tråkigt med stolen. Har man väntat länge så vill man ju att det ska vara rätt. Hoppas det löser sig snabbt för er nu

    1. Inte så kul att få fel saker i ett paket hoppas att det går att lösa 😊

  5. Åh det kan verkligen inte ha varit det roligaste att behöva vänta så länge på stolen, mars är ändå ett tag sen men lyckan nu när den kommit då – fast fel färg?! Du måste skämta! Hoppas verkligen det går att fixa utan att behöva vänta lika länge igen! Kram <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: