Träningstisdag

För oss faller det in ganska så naturligt att träna på tisdagar då vi oftast inte har något annat inplanerat då. Även denna tisdag blev det en löptur i spåret för hela familjen🏃‍♀️💦 Har ni någon speciell dag ni gärna tränar på?

Den här dagen har gått betydligt bättre än gårdagen. Jag har hört av mig till kundtjänst om stolen men inte fått något svar ännu. Efter löpturen blev det våfflor till kvällsmat och en supergod ananas till det. Älskar när ananasen är riktigt saftig🍍 Det har även varit fullt upp med packning inför helgens takbyte. Joakim och Melissa åker ner till mina föräldrar redan imorgon för att börja med taket. Och man inser att det är rätt mycket som ska med när man har barn 😅 Men nu är det mesta packat så jag tror att de får med sig allt dem behöver så jag slipper ta med mig så mycket när jag tar bussen ned på fredag 🤗

14 thoughts on “Träningstisdag

Add yours

  1. Härligt att ge sig ut och träna. Tidigare gjorde jag det på måndagar och onsdagar men har kommit ur rutinen helt och försöker hitta tillbaka. Ja du de där små barnen behöver bra mycket mer än man tror 😂

  2. Bra jobbat! Jag tränar gärna måndagar för att kicka igång veckan! Annars tittar jag på hur veckan ser ut & planerar in mina pass där det bäst passar in 🙂 såå gott med våfflor!

  3. Jag brukar gå powe walk och det är värkligen underbart skönt måste jag säga 😀

  4. Vi ska försöka att börja med träningen igen, den har stått rätt stilla! Men vi försöker komma ut på promenad varje dag 😊

  5. Har vissa dagar då jag tycker det är lite extra skönt att träna. Brukar vara måndagar och lördagar. Skönt SD en löptur 😊🌸

  6. Perfekt att ha en bestämd dag för träning, då är det nog lättare att få det gjort. Är tyvärr dålig på att få till det så jag kanske borde testa att avsätta en viss dag i veckan också 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: