Jordgubbar och läsning

Idag åkte Joakim och Melissa ner till mina föräldrar. Så när jag kom hem från jobbet så var jag ensam hemma. Vilket känna väldigt konstigt! Men på ett sätt är det också lite skönt, att verkligen få lite egentid. Så jag har passat på att njuta lite! Efter jobbet svängde jag förbi ett ställe där de säljer jordgubbar och köpte mig en liter, några av dem slank ned redan på vägen hem 🍓

Efter att ha vattnat både ute och inne så tog jag mig en promenad till vår lilla handlare och köpte mig en glass. Tyckte att jag förtjänade den i värmen. Så det blev glass och en lässtund i skuggan 📚

Jag har verkligen kopplat av ikväll och inte gjort så mycket nytta. Men det behöver man inte alltid göra. Ikväll blir det jordgubbar och mjölk till kvällsmat. Men nu började saknaden av mina två favoriter komma och jag längtar tills jag får se dem på fredag igen ❤

13 thoughts on “Jordgubbar och läsning

Add yours

  1. Jag förstår att du saknar dina två, men ibland kan det vara bra att få sakna! Jordgubbar och glass förtjänar du verkligen! Speciellt med tanke på hur varmt det är och har varit!

  2. Vi var och plockade jordgubbar igår och dem var så goda att en del slank ner direkt. Sambon frågade om jag kunde ha spannen på golvet framför mig i bilen men jag sa nej eftersom jag då säkert hade ätit upp dem. Haha.

  3. Att få egentid ibland tror jag faktiskt är himla viktigt att få, himla skönt också! Vad skönt att ha kopplat av så, helt rätt gjort ☺️ Kram ❤️

    1. Det är värkligen super härligt med egentid i bland jordgubbar är jordgubbar är ju super gott ❤️

  4. Även om man saknar dom så är just egentiden så viktig. Jordgubbar… Så galet gott och nu börjar priserna bli så man har råd att lösa det också.

  5. Vi har självplockning i grannstaden och dit åker vi ibland, perfekta jordgubbar där. Så skönt med lite egentid man får faktiskt njuta extra av det ibland

  6. Jag tycker det kan vara skönt att få en stund för mig själv innan alla kommer hem. Gott med jordgubbar 😋

  7. Vilken mysig dag du har haft. Jag har kollat på den boken lite. Är den bra? Älskar själv att sitta ute i solen och läsa så mysigt 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: