Nya sandaler

Jag har faktiskt varit piggare än vad jag trodde att jag skulle vara idag. Jag lyckades inte att komma till ro förens sent igår kväll. Jag är ju inte direkt van vid att sova själv men tillslut lyckades jag 😅

Efter jobbet så åkte jag och hämtade ut en paket som jag beställt! Lite sandaler till Melissa i sommar.

Annars har jag mest försökt förbereda så mycket som möjligt inför att vi är borta i helgen. Det blir en lugn kväll idag med där jag laddar upp inför takbytet. Men det är inte det enda som sker i helgen. På söndag så har jag och Joakim varit tillsammans i 10 år❤ Ett helt decennium! Tiden går fort när man har roligt! Så på lördag kväll så ska mina föräldrar vara barnvakt så vi kan gå ut och äta på tumanhand💕

10 thoughts on “Nya sandaler

Add yours

  1. Små sandaler är så fina. Till vår dotter köpte vi svenska skinnsandaler från ett ljuvligt märke vilket vi var lite av ambassadörer för minns inte vad de hette nu. Inte kavat som många kommer gissa på. Glöm inte spara de avgnagda skorna finns inget finare att spara än de första skorna som är små och söta

  2. Så söta skor ☺️ Oj, att ni har varit tillsammans så länge. Grattis till er! 😍

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: