En tur på taket

Idag efter jobbet så var det bara att byta om och gå till bussen. I och med att det var fredag så lyxade jag till det med en glass på vägen ner till resecentrum. Jag passade på att sitta och läsa i skuggan medan jag väntade på bussen. Självklart var ju bussen sen också!

Det var riktigt längesen jag åkte långt med buss så det kändes ovant. Jag trodde först att det skulle vara ganska tomt på bussen men så fel jag hade. Man kunde inte tro att det var coronatider! Inga lediga platser någonstans, men färden ned gick bra ändå.

Min mamma häntade mig vid stationen i Jönköping. Och oj så långt de har kommit med taket! Nästan alla takpannor är på plats redan 🤗 Som de har jobbat💦

Det blev även en tur upp på taket för mig, jag var ju kolla på vätterutsikten som mina föräldrar har från sitt tak🌊

11 thoughts on “En tur på taket

Add yours

  1. Det är ganska behagligt att åka buss tycker jag, kanske inte när det är proppfullt men annars så… härligt att det går framåt med jobbandet 🙂

    1. Jag hade nog aldrig vågat vara uppe på ett tak dels för att jag är höjdrädd. 😊

  2. Jag föreställer mig också att det är glest i kollektivtrafiken i och med Corona, men samtidigt har jag läst att folk trängs ändå… Jag kan inte ens minnas sist jag åkte buss vilket jag är tacksam för såhär i Corona-tider!

  3. Märkligt att det var helt fullt på bussen, det brukar det väl inte ens vara vanliga sommardagar? Jag tycker alla människor far omkring på cykel aller scootrar eller annat framkomstmedel…

    Vilken häftig bild på er på taket

  4. Tror nog en del kanske börjar glömma detta med Corona lite mer, och speciellt under sommaren nu! Tänker liksom bara som på uteserveringar å så 😮 Men guud, hade aldrig vågat stå så högt haha :’D <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: