Finbesök och äntligen svar!

Efter frukost så passade vi på att åka och handla. Det var inte var mycket vi behövde handla eftersom vi kommer åka till Varberg imorgon. Men lite småsaker behövdes, bland annat ingredienser inför dagens besök!

Jessica och Andreas skulle till Linköping för att åka till Vedum och Bauhaus, så då tänkte de också hälsa på oss. Så det blev kycklinglasange och hemgjord vaniljglass med jordgubbar till som de tagit med sig hemifrån🍓 Riktigt trevligt och de är så lätta att umgås med! Det är lite tråkigt att vi bor en bit ifrån varandra men det var ju vi som valde att lämna Jönköpingstrakten.

Svar om stolen i hallen

En del av er kommer kanske ihåg att jag beställde en stol till hallen och när jag väl fick stolen efter att ha väntat i nästan tre månader så var den i fel färg! Dagen efter jag hämtat ut paketet och packat upp så skickade jag ett mejl till kundtjänsten på Em. Jag tyckte det var bättre att skicka mejl då jag inte riktigt har möjlighet att sitta och prata i telefon när jag jobbar. När det gått en vecka utan något svar så bestämde Joakim för att ringa till kundtjänst istället. Han ringde och kom till någon receptionist som inte tillhörde kundtjänst som sa att kundtjänst hade mycket att göra men de skulle höra av sig så fort de kunde. Flera timmar senare fick Joakim ett sms om att vi skulle skicka reklamationsärendet till en helt annan mejladress som inte fanns någonstans på deras hemsida. Jag mejlade dem samma mejl som jag skrev tidigare och idag fick jag svar. För det första hade han skrivit fel på mitt namn, jag vet inte varför men jag upplever att det är lite kränkande när folk gör det. Det kanske har något att göra med att jag har ett lite annorlunda namn. Iallafall så skulle jag få skicka tillbaka stolen fraktfritt och sen skulle jag behöva gå in och lägga en ny beställning på rätt stol. Det var inget om att han skulle ordna fram en ny stol åt mig utan jag skulle få göra om allt från början! Med lika lång leveranstid dessutom! Sättet som han skrev fick det att låta som jag beställt fel! Men han kom även med erbjudandet att om jag behöll den vita stolen så skulle jag få 30% rabatt på den! Sådant får mig att börja koka! Nej, jag vill inte ha 30% rabatt på en stol jag inte ville från första början. Hade jag velat ha en vit stol så hade jag beställt det. Jag vill ha det jag beställt och inget annat! Så jag bad honom att skicka en fraktsedel och stryka fakturan så får jag beställa av någon annan. Inte alls sugen på att beställa av dem igen efter det här.

Den färgen som jag beställde var vitpigmenterad mattlack där man tydligt ser trämönstret. Den passar perfekt ihop med de andra färgerna i vår hall vilket den vita alls gör!

Nu har jag varit tillräckligt negativ, hoppas bara på att det går smidigt nu. Imorgon är det att packa och åka till Varberg som gäller. Det ska bli härligt att få komma till havet 🌊

detkaosvikallarvardag

8 kommentarer på ”Finbesök och äntligen svar!

  1. Men usch så ledsen och besviken man blir när man blir behandlad sådär! Förstår att du känner dig lite kränkt… Det där är bara ett sätt att tappa kunder på, usch! Kram!

  2. Jag hoppas att det löser sig för dig, vännen! Det är så sjukt segt och väldigt drygt att bete sig såsom de gör och har gjort! Du får uppdatera om hur det gick!

  3. jag hade inte heller beställt av dem igen, för att behöva vänta lika länge igen vill man ju inte. bra att du stod på dig och hoppas att du hittar stol på annan butik

  4. Men fy kan värkligen förstå att du känner dej kränk när nån beter sej på så vis ❤️

  5. Alla kan göra fel, så är det, men sättet dom löser det på är ju avgörande om företaget är bra eller inte. Precis så som du blev bemött, så förlorar man kunder.

  6. Jag kan förstå din frustration alltså, att behöva göra om hela beställningen igen och få vänta lika länge! Nej fy, och klart man tappar sugen att handla hos dom igen liksom! Hade varit vansinnig :’D <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen
%d bloggare gillar detta: