Blåbärspremiär

Igår var vi på kalas hela dagen. Det var min mamma, min bror Erik och hans sambo Nicole som firades. Smidigt att slå ihop kalasen när man fyller nära varandra. Det var god mat, tårta och härligt umgänge. Riktigt trevligt men det tar på krafterna att vara iväg hela dagen. Så idag blev det sovmorgon för hela familjen!

Det har varit tråkigt väder större delen av dagen idag men det gjorde inget för då tog vi tag i städningen som blivit nedprioriterad. Så förmiddagen städade vi hela huset, pustade lite fönster och bytte ventilationsfilter. Efter lunch tog jag och Melissa en sovstund! Det dåliga vädret gör en seg så då kan jag lika väl passa på att sova lite, speciellt när man är söndagsseg😅 Efter det blev det en promenad i blåsten och lite blåbärsplockningen. Det blev inte så mycket bär men det räckte iallafall till blåbär och mjölk till Melissa. Riktigt gott enligt henne😋

Så härligt med alla bär som kommer nu! Förhoppningsvis så kommer vi komma ut och plocka mycket bär i år🤗

7 kommentarer på “Blåbärspremiär

  1. Härligt med kalas, men lika härligt att komma hem och kunna njuta av en dag av avkoppling…jag har också tagit mig en tupplur idag.

  2. Så roligt med kalas och träffa släkt vi brukar också slå ihop kalasen då vi fyller nära varann 😊
    Så gott med blåbär 😋

  3. Perfekt att slå ihop kalasen när det är så tätt i mellan! Ja visst blir man seg av detta tråkiga väder… vill ha tillbaka solen! Åh så gott med nyplockade blåbär 😍

  4. Vi har också passat på att fixa hemma medans regnet öst ned utanför..är lättare att få saker gjorda hemma när det är dåligt väder ute tycker jag. Så gott med blåbär, barn brukar verkligen tycka om det

  5. Premiär för de små blå. Nu måste jag verkligen gå ut och kika efter om de är mogna uppe i vår egna skog. Håller tummarna för det.

  6. Så otroligt roligt med kallas tycker jag 🙂 blåbärspaj är verkligen det godaste jag vet 😀

  7. Brukar också bli helt slut när jag har gjort något hela dagen så förstår dig. Men ändå bra och kul att ni kunde slå ihop födelsedagen 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: