Kulinariska nyheter

Idag var det första semesterdagen och den tog jag vara på med sovmorgon! Joakim kom in och väckte mig strax efter klockan 8. Då hade han redan varit igång någon timme i garaget.

Under förmiddagen var det ogräsrensning i slänten som gällde och jag fick ihop tre fulla hinkar. Jag har tagit hand om alla löv jag hade på tork som jag inte orkat ta hand om under veckan och paketen inför morgondagens kalas är nu inslagna.

Nu till kvällen så testade jag att göra smashed potatoes. Har aldrig gjort det innan, men oj så gott det blev! Det tillsammans med en grillad köttbit satt som en smäck idag.

Tidigare i veckan la sweetwordsbymirre upp en recept på key lime pie och eftersom vi hade lite lime hemma som jag inte visste vad jag skulle göra med så blev det att testa det receptet 😋 Inte den snyggaste bilden men det smakade riktigt gott!

Nu är vi mätta och belåtna och om vi fortsätter såhär så kommer vi nog rulla fram innan semestern är slut 🙈😅

Hoppas ni får en trevlig fredagskväll!

9 thoughts on “Kulinariska nyheter

Add yours

  1. Du är ju så huslig av dig. Vad jag önskar att jag kunde ha lite av den sidan hos mig, Såg verkligen supergott ut tycker jag,

  2. Skönt med semester🌸
    Vilken god maten. Pajen låter ju roligt smarrig 😋🌸

  3. Helt rätt att börja semestern med sovmorgon, så mysigt! Vad roligt att du testade på receptet också, tycker den såg fin ut 😃 man får tänka att det är insidan som räknas och inte utsidan 😉 Kram ❤️

  4. Härligt att du har semester nu och vad duktig du var som rensade så mycket. Hur gjorde du smashed potatoes? Ser jättegott ut 😍

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: