Snäckplockning längs havet

Efter frukost blev det en tur till Ullared för mig och Joakim. Efter att vi kollat på Gekås hemsida hur det såg ut med kö och folk. Jag har nog aldrig varit med om att det varit så lugnt på Ullared tidigare! Vi kunde gå i lugn och ro och handla det vi behövde. Vi handlar framförallt barnkläder och barnsaker på Ullared då det är billigare där. Så nu vi införskaffat en del inför förskolan och den kommande vintern.

På eftermiddagen blev det en tur till havet och stranden i det fina vädret. Joakim och hans far grävde i sanden och Melissa samlade snäckor i sin hink tillsammans med mig och sin farmor. Inget bad blev det men jag kände med handen i vattnet iallafall🤗

En till riktigt härlig dag❤

8 thoughts on “Snäckplockning längs havet

Add yours

  1. Härlig dag verkar det som..det där med att plocka snäckor är en rolig syssla och man kan göra så mycket fint av dem. Det jag tycker är märkligt är att jag minst en gång om året när jag rensar rabatterna här hemma hittar ett snäckskal…..och vi bor minst en mil från havet, undrar så över hur de har hamnat i vår jord.

  2. Härligt att fynda på GeKås!! Så mysigt med en strandpromenad! Vet du något ställe man kan promenera med hund?

  3. Men åh vilka mysiga bilder ♡ och så härligt det lät att gå på gekås och bara kunna handla & titta på det man vill!

  4. Skönt att det var lite folk! Jag brukar alltid se till att åka dit när det är just lite folk så jag har egentligen aldrig upplevt någonting annat. Förstår inte dom som orkar ställa sig i en lång kö utanför för att överhuvudtaget ens komma in i varuhuset. Jag hade vänt på studs 😀

  5. Kan tänka mig att det är billigt och bra att handla till barn på Ullared. Själv är jag nye mycket för det stället. Det är så stort 😅
    Härligt med en promenad vid havet 😍

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d