Bär längs vägen

Dagens utflykt blev av till Falkenberg. Där var vi och tittade på trädgårdsmöbler och var inne i fyndabutiken. Och vi gjorde faktiskt ett fynd där med i form av en komposthink. Vi slänger nästan allt vårt matavfall i vår egna kompost, och tidigare har vi slängt det i en bigpack burk på köksbänken innan det hamnar i komposten ute. Nu blir det lite snyggare och mer praktiskt med ett lock på🤗 Bild kommer när den är på plats och inte ligger i en påse i bilen 😅

På eftermiddagen blev det en promenad där vi hälsade på hästarna och plockade både skogshallon och röda vinbär längs vägen. Jag kan meddela att Melissa var väldigt nöjd med att vi andra plockade bär åt henne och hon kunde bara vräka i sig🍓

Skogshallon är gott, speciellt när man blir matad😅

Ikväll är det vår sista kväll här utanför Varberg. Imorgon på förmiddagen vänder vi oss hemåt med lite stopp på vägen. Så ikväll lyxar vi till det med havskräftor🦞

10 thoughts on “Bär längs vägen

Add yours

  1. Ni verkar ha haft en supermysig semester i Varberg. I morgon åker vi till Falkenberg och kikar på utställningen Fröken Rödlök är med på. Just i morgon är hon också på plats så det ska blir så galet roligt.

  2. Min mamma samlar kompostskräp i en skål på köksbänken innan den åker i komposten. Jag är inte förtjust i det. Tycker det är lite äckligt 🙈 Men visst är det bra att ha kompost. Så gott med bär sådär 😍

    1. Jag kan tycka att det är skönt att vara borta men enu skönare att komma hem. 😊 Härligt att kunna gå och plåka lite bär.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: