Borta bra men hemma bäst

Det är något speciellt med att komma hem efter att ha varit borta ett par dagar. Det är så skönt att komma hem! Det är ju ett bra tecken på att man trivs hemma iallafall🤗 Bamako var väldigt nöjd med att vi kom hem och har nog parkerat för kvällen i mitt knä😅

På vägen hem från Varberg så stannade vi in hos mina föräldrar för lite lunch och samtidigt hämta vårt släp och ett par hinkar med skott till häcken. Så imorgon blir det att köra med jordfräs och kanske till och med hinna sätta häcken! 🤗

Nu har vår lilla komposthink kommit på plats! Vi såg även när vi kommit hem att det är ett kolfilter i locket så att det inte luktar🙌

Ett annat fynd under vår resa var en lampa till mitt sängbord! Så nu kan jag läsa på kvällarna igen📖

Älskar hur sänglampan passar ihop med resten😍

11 thoughts on “Borta bra men hemma bäst

Add yours

  1. Visst är det så. Alltid skönt att komma hem då man varit iväg. Komposthinken var ju superfin, och kommer med all säkerhet till användning

  2. Jo men visst är det skönt att komma hem när man varit borta några dagar….det tycker jag också. Jättefin lampa du hittat till sängbordet….och var hittade ni kompostspannen? en sådan skulle jag kunna tänka mig.

  3. Jag trivs bäst hemma och tycker det är så skönt att komma hem efter att ha varit iväg någonstans.

  4. Underbart att ha en sådan positiv känsla till hemmet 🙂 Jag har oftast väldig ångest över att behöva åka hem, men när jag väl kommer in genom dörren tycker jag också att det är skönt!

  5. Jag trivs absolut helt klart bäst hemma i min egen lägenhet 🙂 men kul att vara borta endå 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: