Häckplantering och de första gulingarna

Dagens projekt var att sätta häck på framsidan och på tomtgränsen mot vår ena granne. Det var mest Joakim och vår granne Johan som stod för arbetet. Jag hjälpte till i början men sen fick jag och Melissa dra oss in för lek och matlagning. Häcken blev riktigt bra! Hoppas bara att de här skotten tar sig bättre än dem förra året 🤗

Vi tog oss även ut en sväng i skogen. Någon direkt svamplycka blev det inte, vi hittade några små kantareller så vi fick några var till kvällsmaten. Så nu har Melissa testat sina första smörstekta kantareller och hon ville att vi även skulle dela med oss av våra 😅 Så det var riktigt populärt!

Härligt att komma ut i skogen🌲

Det kommer att bli en hel del turer i skogen framöver. Om ett par dagar så ska vi åka och låna min farmors sommarstuga utanför Värnamo. Och då är det bland annat bärplockning som står på schemat och att tillaga all möjlig god mat i uteköket😍

8 thoughts on “Häckplantering och de första gulingarna

Add yours

    1. Så härligt med natur man kan gå. Runt i ❤️ kul att ni ska låna en stuga

  1. Jag är så kass på svampar vilket är lite trist. Önskar att jag kunde och kunde plocka en korg med kantareller. Bär är jag bättre på så det får bli bär för min del

  2. Alltså jag kan knappt fatta att kantareller redan börjat komma, känns ju så himla tidigt?! Kul att ni fick några, men kanske blir lite mer att plocka längre fram :> <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: