De senaste semesterdagarna

Nu var det ett tag sedan jag skrev här sist. Anledningen är enkel; jag har haft semester! Och under denna delen av semestern har jag även tagit en paus/semester från sociala medier. Men här får ni en liten inblick i våra senaste dagar.

Farmors stuga

I torsdags så åkte vi ned till min farmors sommarstuga utanför Värnamo. Där har vi njutit av lugnet, Melissa har gungat för fullt och vi har ätit god mat tillagad i uteköket! Vi har planer på att bygga ett eget utekök så fick även lite inspiration till det. Självklart så umgicks vi en del med min farmor också.

Blåbärsskogen

Vi spenderade en förmiddag ute i skogen och plockade blåbär. Melissa njöt av att kunna sitta och plocka blåbär själv och stoppa i munnen medan jag och Joakim plockade på i våra hinkar. 9,5 liter rensade blåbär fick vi ihop, och det kommer nog att räcka ett bra tag 😋

Bolmsö

Ett av mina mål med sommaren var att besöka Bolmsö då jag aldrig varit där. Så på lördagen tog vi en tur dit, åkte linjefärjan och åkte sedan runt i på ön och kikade. Vi hade med oss pastasallad som vi åt vid vattnet

Svampskogen

Idag var vi ute och testade lyckan på ett nytt ställe i skogen hemma. Och vilken lycka det blev! 2,4 kg kantareller! Jag behöver väl knappt säga att det blir svampmackor ikväll🤗

8 thoughts on “De senaste semesterdagarna

Add yours

  1. Låter som sköna dagar. Det är skönt att inte vara på sociala medier ibland.

    1. Låter som att ni har otroligt härliga dagar framför er så mysigt att ni är på besök hos din farmor

  2. Men wow vad härliga dagar… Jag har faktiskt aldrig varit ute och plockat bär eller svamp!! Vet inte var det finns sån skog här i Skåne 🙈

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d