Sista semesterdagarna

Idag var det sista dagen innan jag börjar jobba igen. De senaste dagarna har vi försökt att njuta ordentligt av tiden hemma tillsammans. I torsdags var på i Söderköping och testade glassrestaurangen Smultronstället. Vi tog glass i luckan istället för att köa för ett bord. God glass och riktigt mysigt att sitta och avnjuta den vid kanalen.

Det blev även en promenad i Söderköping. Så fin och mysig stad med gamla hus! Det blev även en tur till Norrköping eftersom Joakim behövde köpa lite plåt till bilprojektet. Så då passade vi även på att äta lunch ute. Det är väldigt sällan vi gör det men det funkade hur bra som helst med Melissa och hon åt som bara den!

Vi har även besökt svampskogen för lite mer av det gula guldet! Det har även varit lite trädgårdsfix med plockning av våra svarta vinbär, självklart blev det en kaka på det.

Idag testade vi även en ny maträtt till middag. Kycklingbiffar i trattkantarellsås, så gott 😍 Melissa vräkte i sig tre hela biffar och nästan lika mycket ris som mig! Så det är ett bra betyg!

Tyvärr fungerade inte vår trisslott-tradition idag heller. I slutet av en längre brukar vi köpa en trisslott för att se om vi behöver gå tillbaka till jobbet eller inte, lite kul tradition men den ger sällan något 😅

Imorgon är det tidig morgon och tillbaka på jobbet igen. Det blir spännande att se hur trött jag kommer vara efter första arbetsdagen🙈

7 thoughts on “Sista semesterdagarna

Add yours

  1. Fördelen med att ha en sen semester är att när alla andra går tillbaka då börjar jag, ska jobba tre dagar till. Den där kakan såg ljuvlig ut…och middagen lät väldigt väldigt god.

  2. Tyckte inte det var längesen du gick på semester. Hur många veckor hade du? Har aldrig varit i söderköping, men då jag hör namnet tänker jag alltid på en liten, gammal stad med trånga gränder, och små affärer. Precis som man gått tillbaka i tiden.

  3. Låter som ett bra avslut på semestern trots att det inte blev någon vins, vi har också plockat svamp..Hoppas din första dag på jobbet efter semestern blir bra

  4. Åh vad maten såg god ut 😊 hoppas du har haft en underbar semester 😊

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d