Klippremiär och hemmafix

Just nu känner jag att orken/tiden för att skriva blogginlägg inte riktigt räcker till. Jag är inne på min andra jobbvecka nu efter semestern och det känns både i kropp och knopp. Men det händer lite här hemma ändå!

Första klippningen

Igår invigde vi Melissas hår med saxen. Inte helt lätt att klippa någon som typ aldrig sitter still😅 Men nu hänger inte luggen ner i ögonen längre.

Jag tror att de flesta vet att det blir rörigt när man har barn hemma. Idag så bestämde sig Joakim för att samla upp allt i tvättkorgar så vi kunde sortera ut det senare när det inte är någon som drar fram allt lika snabbt igen.

Nu har även Melissa fått ett skrivbord in till sitt rum. Nu ska det bara fyllas på med lite pennhållare och annat så det inte är lika tomt.

Nu är allt pappersarbete inför Melissas förskolestart klart. Så mycket papper där är att fylla i😅 Stackars Joakim som börjar inse att efter nästa vecka så är det tillbaka till jobbet för hans del.

8 thoughts on “Klippremiär och hemmafix

Add yours

  1. Åh förstår att det är tungt att vara tebax i vardagen efter semestern och att annat prioriteras framför bloggen.
    Så fint att ni fick klippa henne lite, inte lätt med små barn.
    Ha en fin kväll

  2. Vår frisörvän klippte killarna när de var små och T gick till frissan och satt helt stilla. Tror hon kände sig sig för hon har alltid gillat att gå till frisören

  3. Så fort det går! Men spännande att börja på förskola 🙂 och så bra att ni kunde fixa luggen själva lite med saxen 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: