Inskolningen har börjat

Personligen tycker jag att det går lite för länge mellan mina uppdateringar här just nu och jag ska försöka bättra mig.

Den här veckan är det inskolning för Melissa som gäller. Igår var det första dagen och det gick bra. Det var bara 1,5 timme men hon verkade ändå gilla det. Eftersom det är coronatider så får bara en förälder vara med på inskolningen, så det är Joakim som får den stora äran att följa med. Jag som tagit ledigt för att kunna vara med på inskolningen idag, men istället fick jag en ledig dag både från jobb och make😅 Men på torsdag är det min tur att få följa med och hälsa på alla.

Istället har det blivit lite fix här hemma. Surdegsbröd är på jäsning och jag har plockat iordning en påse med kläder och annat som ska med till förskolan. Bland annat är en nappburk till Melissa ordnat.

Jag är även passat på att unna mig lite egentid med träning och en lätt lunch ute i trädgården🌳

Snart kommer de andra två hem igen, och då försvinner nog lugnet 😅 Men det var skönt och avslappnande så länge det varade.

9 thoughts on “Inskolningen har börjat

Add yours

    1. Härligt att du fick en stund för dig själv hemma! Men ännu härligare att få höra att hon verkade trivas 🙂 våra inskolningar kommer imorgon!

  1. Så stora de blir då man skolar in dem och så fin nappburk du gjort. Vi gjorde också så att vi tog egna dagqr då vi skolade in, jag de flesta men BQ tog 1 eller två

  2. Skönt med egentid. Jag tror inte några förskolor väljer att ha fler än en vårdnadshavare åt gången med på inskolningen. Lycka till med allt kring förskolan

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: