Efterlängtad stol

En del av er kommer kanske ihåg att jag när skrev om stolen som jag beställt till hallen från Em Home med lång leveranstid och när den väl dyker upp efter 3 månaders väntan så är det fel färg! Kundtjänsten var inte alls hjälpsam men jag fick skicka tillbaka stolen iallafall.

Efter att ha sökt runt ett tag för att hitta sida där det gick att köpa en stol separat, de flesta vilja sälja dem i par, så kom jag tillslut in på kitchentime. Tyvärr hade de inte den färgen som jag först beställde, men de hade den gråa som vi också tyckte om. Så den beställde jag den 2:a augusti och idag kom sms:et om att jag hade ett paket att hämta. Så nu står stolen äntligen i vår hall och så bra det blev!😍

Rowico Carmen stol

10 thoughts on “Efterlängtad stol

Add yours

  1. Den historien kommer jag ihåg. Tur att ni fick tag i en stol ni ville ha trots allt. Snygg den var, och passade perfekt tycker jag

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: