Inskolning och förrådsfix

Idag var det min tur att få följa med Melissa till förskolan. Så fort man går ut genom dörren på morgonen så sätter hon fart mot förskolan. Som tur är så bor vi typ 1 minuts promenad därifrån så det är ju inte så långt att gå😅

Jag var där i ungefär en timme innan pedagogerna sa åt mig att jag kunde gå hem. Under den där tiden så var Melissa intresserad av mig i de första 5 minuterna, och efter det kunde jag sitta och hålla på att klippa och klistra med lite bilder vi skrivit som de använder om Melissa skulle bli ledsen/sakna oss om dagarna. Idag lyckades de även att söva Melissa efter lunchen🙌 Det var riktigt skönt att få komma dit idag och träffa dem och känna av stället lite. Vi har fått ett så bra intryck av pedagogerna och Melissa tycker redan mycket om dem och interagerar för fullt. Så det känns superbra!😃 När jag kom hämtade idag så berättade dem att Melissa hade suttit i knät på en av de lite äldre tjejerna på förskolan och myst. Hur gulligt låter inte det?! 😍Så det kommer nog inte vara några problem med de andra barnen heller.

Vad gör man då de där timmarna tills man ska hämta igen?

Både jag och Joakim var hemma idag så han spenderade självklart den tiden i garaget, någon som är förvånad? Nej, skulle inte tro det. Jag däremot tog i itu med att omorganisera och utrensning i vårt förråd i huset. Bland annat så fick en byrå som bara stod i ett tomt rum flytta in dit för förvaring av småprylar. Så skönt att få upp allt som tidigare stod på golvet. Det som återstår nu är bara göra iordning i lådorna i byrån. Men det sparar jag till en annan dag🙂

Man skulle tro att Melissa skulle vara trött efter en dag på förskolan med alla nya intryck, men icke. Efter förskolan blev det först lek i sandlådan och efter det bar det av till sjön för bad. Så idag har det verkligen varit fullt upp och det känns som att jag är tröttare än Melissa ikväll 😅

13 thoughts on “Inskolning och förrådsfix

Add yours

  1. Men så härligt att det går så bra! Måste kännas oerhört skönt 🙂 härligt att du även fick lite gjort hemma 🙂

  2. Jag förstår att det både är en glädje och en lättnad att se sitt barn trivas så bra på förskolan. Har inga barn, men hade nog själv varit ett nervöst vrak inför inskolningen. 😅 I minst en minut har jag tittat avundsjukt på ditt så fint organiserade och städade förråd. Wow, så vill jag också ha det här hemma! Starkt jobbat av dig.

    1. Det gick mycket bättre än vad jag trodde det skulle göra faktiskt, trodde jag skulle börja gråta när jag lämnade henne men det gick superbra😃 Tack! Jag är riktigt nöjd 🙌

  3. Visst är det skönt då det fungerar så bra? Viktigt att dom trivs på sin förskola. Har ju varit med om bägge delarna jag.

  4. Vad skönt för er att det går bra på förskolan. Smidigt att det ligger så nära er 😊

  5. Åh vad härligt att det går bra för henne… och så härligt med lite energi kvar även efter. Det kommer nog fortsätta gå bra.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: