Svettig helg

De senaste dagarna har det var riktigt varmt här! Riktigt skönt för dem som gillar värme, men det är dock lite för varmt ibland för min smak. Jag vill kunna röra mig och göra något utan att bli helt genomsvett och kladdig.

Igår gav vi oss ut på utflykt till Bergs slussar utanför Linköping. Fint väder och vi åkte dit tidigt innan det blev alldeles för varmt och stark sol för Melissa att vara ute. Självklart blev det även glass i skuggan och Melissa kunde kika på ankorna🦆

Idag var det upp tidigt för min del för att få lite egentid. Annars har dagen rullat på med handling, matlagning, garagetid och Melissabad. På eftermiddagen kom vi även ut och tränade. Joakim sprang i spåret, jag powerwalkade och körde styrka då jag ligger lite lågt med löpningen just ju. Mer om det kommer framöver. Vi var lagom svettiga när vi kom hem igen💪💦

Imorgon drar allvaret igång för alla här hemma. Jag har ett långpass på jobbet. Joakim går tillbaka till jobbet efter 6 månaders föräldraledighet och Melissa får sin första heldag på förskolan. Vilket förmodligen komma gå galant ⭐

10 thoughts on “Svettig helg

Add yours

  1. Skönt med värme, men det ska vara lagomt 🙂 Vi försöker också göra våra utflykter då det är svalare ute, och leta oss till skugga. Glass går alltid hem.

  2. Jag kan hålla med om att det är galet varmt ute. Vad man än gör hemma så känns det som ett gympass för svetten rinner av en… Så om man fixar håret, borstar tänder osv, hopplöst 🤦‍♀️

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: