Första förskoledagen

Idag var det första heldagen för Melissa på förskolan. Eftersom hon lämnade innan klockan 7 så lämnar vi på en annan avdelning, men det blev inga problem alls. Hon sprang fram till en av pedagogerna och kramade henne innan hon gav Joakim en kram och började leka. Vilket låter toppen i mina öron. Det har även blivit ett klämt finger och något blåmärke efter att ha ramlat ned från en bänk. Men det är sådant som händer. Med en napp i munnen och sin varg vid sin sida så var det full fart igen. Hon ville knappt gå hem när Joakim kom och hämtade henne. Eftersom jag hade långpass idag på jobbet så Joakim fick både lämna och hämta idag. Framöver är det mestadels jag som hämtar.

Så himla skönt att det går så bra på förskolan. Ingen av oss har dåligt samvete över att lämna henne där.

7 thoughts on “Första förskoledagen

Add yours

  1. Visst underlättar man då man vet att dom trivs. Tog faktiskt min ena dotter ifrån förskolan då det inte fungerade. Sen ville dom lägga det på att felet låg hos henne trots att dom hade en galen pedagog.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: