Okategoriserade

Förklaringen bakom tröttheten

De senaste veckorna har jag inte varit särskilt aktiv här, och det finns en väldigt enkel förklaring till detta. Jag har varit väldigt trött. Varför detta? Jo, för Melissa ska bli storasyster i februari♥️ Vilket ska bli riktigt kul och spännande!

Illamåendet börjar avta mer och mer och det är jag otroligt tacksam för. Jag har dock börjat känna av foglossning lite lätt redan, vilket däremot inte är lika roligt. Så därför blir det ingen mer löpning innan det här lilla pyret är ute 😅 Och jag är glad att jag gått ner till att jobba 80% så jag får lite mer tid för återhämtning. Även om det låter som att jag kanske klagar lite lätt så är jag så tacksam över att jag får möjlighet att gå igenom det här igen, även om det inte är en dans på rosor.

Lite tråkig nu med coronatider att jag fick gå ensam på ultraljudet, men jag fick filma lite så Joakim kunde få se lite mer av pyret. En fråga som vi fick väldigt ofta när vi väntade Melissa var om vi tänkt ta reda på könet. Svaret då var nej, och vi tänker inte ta reda på det nu heller. Vi föredrar att bli överraskade🙌 och det ska bli riktigt spännande att se hur Melissa kommer reagera när hon förstår vad som händer!

detkaosvikallarvardag

14 kommentarer på ”Förklaringen bakom tröttheten

  1. Grattis vad roligt med ett syskon. Sköt er.
    Gör du fortfarande familje och syskon bilder är lite sugen att boka en dag i början av sep.
    Mvh johanna

  2. Stort grattis till er alla. Tycker inte alls du klagar, utan bara talar om hur det är och det måste man väl få? Att vara gravid är inte alltid en dans på rosor, men det innebär ju inte att man inte är glad över det.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen
%d bloggare gillar detta: