Ändrade planer

Jag var ledig idag och planen var att jag och Melissa skulle åka in och gå lite på stan. Men det blev ingenting med det. Igår när jag hämtade Melissa på förskolan så berättade dem att hon var snuvig och de hade de rätt i. Näsan har runnit hela dagen och febern har slagit till. Så det blev en dag hemma istället med en smått tjurig liten tjej.

Men vi kunde iallafall lyxa till det med lång frukost. Helt underbart att kunna ta det lugnt och njuta på morgonen. Melissa var nöjd då hon också fick äta en massa av blåbärssmoothien.

Mestadels av dagen har vi spenderat med att läsa böcker och rita. Men vi tog oss även ut en sväng och gungade på förmiddagen. Även om hon är lite sjuk så behöver få komma ut och leka lite. Och hon sov nästan fyra timmar mitt på dagen idag och då kunde jag passa på att sitta med lite annat. Det blev inte riktigt den dagen som jag hade planerat, men sånt är livet.

Så imorgon blir första vabdagen någonsin för min del. Det lär ju säkert bli en hel del framöver 😅

10 thoughts on “Ändrade planer

Add yours

  1. Stackars liten, hoppas hon kryar på sig och att det inte blir något mer utav det 🙂 underbart med långfrukost – de är ju de bästa!

  2. Trist men dessa förkylningar kommer alltid när barnen och alla vuxna kommer tillbaka efter sina ledigheter igen. Krya på er och ha en bra fredag trots allt

  3. Å, stackars liten, krya på er! Det är väl oftast så när barnen börjar förskolan att de drabbas av den ena förkylningen efter den andra. 😢 Men ni verkar ju ha haft en mysig dag i alla fall, en dag i ert eget tempo. Långfrukost är en sällan upplevd lyx i vardagen. Fint att ni kunde mysa tillsammans.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: