Första vabdagen

Så idag var det första vabdagen. Jag tror inte att jag någonsin har känt mig så vuxen som idag när jag ringde till förskolan, presenterade mig som Melissas mamma och berättade att hon var sjuk. Efter den här dagen vet jag inte om Melissa eller jag är den som är mest slut. Hon har varit som en igel på mig hela dagen. Svettig och varm har hon också varit men lite Alvedon innan hon skulle sova gjorde susen. Tanken var att jag skulle fixa lite hemma under tiden som hon sov. Men efter den förmiddagen vi haft så orkade jag inte. Istället tog jag mig också en två timmars tupplur.

Eftermiddagen var betydligt bättre med en piggare Melissa. Så det blev en massa lek och bus. Jag har försökt aktivera henne så gott jag kunnat med ett illamående utan dess like och fogarna skriker så fort jag står upp.

Dessutom blev eftermiddagen ännu bättre när Joakim kom hem med fredagsfika😍

Nu ligger jag helt utslagen i soffan och hoppas på en bättre dag imorgon😊

11 thoughts on “Första vabdagen

Add yours

  1. Att bara vara hemma med barn är verkligen inte något enkelt. Speciellt om dom inte är riktigt friska heller. Skönt att du kunde sova lite.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d