Okategoriserade

Grattis grattis

Idag fyller Joakim 27 år! Tänk vad fort tiden går. Det blev lite firande när han kom från jobbet med kladdkaka och paket.

Han fick lite bilvax, ett par nya regnbyxor och lite färgglada strumpor av mig och Melissa😊 Vi lyxade även till det med att köpa hem varsin kebabtallrik då varken jag eller Joakim var särskilt sugna på att laga mat. Matlådor hade vi gott om eftersom vi har behövt vara hemma med Melissa hela veckan då hon fortfarande är lite snorig. Vi testade ett nytt ställe, och Joakim tog med en meny från dem. Vi har nog aldrig haft så roligt åt en meny innan! Så mycket stavfel och särskrivningar 😅 vi kanske är lite speciella men vi kan tycka det är riktigt kul att läsa sådant! Alla kan stava fel och det är inget konstigt med det, men det känns som att man borde kolla igenom det innan man trycker upp menyer. Men det är ju för väl att de var bättre på att laga mat än att stava😊

Imorgon fortsätter jag med vab, och förhoppningsvis så får jag tag i kvinnohälsan imorgon för att få hjälp med foglossningen. Har försökt i flera dagar nu utan någon lycka, så håll tummarna!🤞

detkaosvikallarvardag

12 kommentarer på ”Grattis grattis

  1. Åh jag har också en restaurang i min närhet med super god mat dock inte stavfel i menyn men ofta när dom lägger upp veckans luncher och det är lite kul, men som sagt 1 stavfel gör mig inget men om det är 4 rader med 10 fel kan det vara lite kul. Kladdkakan såg väldigt god ut. hoppas ni får en mysig kväll

  2. Stort grattis till Joakim 🙂 Ibland får man allt strunta i att laga mat och ta mig sig lite hämtmat. Ibland kan det till och med vara riktigt gott.

  3. Klart man ska äta gott när det är födelsedag. Det är ofta det är stavfel ch särskrivningar på restauranger och i deras menyer. Ser så billigt ut 🙈

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen
%d bloggare gillar detta: