Nytt i höstgarderoben

När jag var och handlade födelsedagspresent till Joakim förra helgen passade jag även på att handla lite nya kläder till Melissa. När jag gick igenom hennes garderob och rensade ut alla kläder i storlek 74 som blivit för små så insåg jag att hon knappt har några kläder alls i storlek 86! Så det fick bli en byxdress, två par tjockare byxor till hösten/vintern och två härliga tröjor i storlek 80 till hösten 🍁 Jag kunde inte motstå dem 😍

Idag fick jag äntligen prata med en superbra barnmorska som sa att hon skulle boka in mig hos en sjukgymnast så snabbt det gick och hon skulle även boka in mig hos en läkare efter det. Det känns så skönt att den bollen är i rullning. Jag har haft sådan ångest över detta och det är skönt att det äntligen händer något😊

Jag skulle varit ute på after work med jobbet idag, men efter att varit hemma med Melissa hela dagen så säger kroppen ifrån. Så det får bli en hemma kväll, med grillad kött och grönsaker.

8 thoughts on “Nytt i höstgarderoben

Add yours

  1. snygga kläder, min dotter har precis vuxit i stl 74 så du har inga begagnade kläder du vill sälja? Köper gärna begagnat om skicket är helt och rent och priset är rimligt och helst fler plagg än 1 på samma gång..kan skicka pm till mig på fb om vad du har som du vill sälja i så fall..Jag köper mest på tradera men är intresserad av det mesta

  2. Visst är höstmodet till barn otroligt fint i år? Jag skulle kunna ha köpt hur mycket som helst åt mina barnbarn just nu.

  3. Härligt med lite shopping och nytt & fräscht! Och skönt att bollen är i rullning så du kan få hjälp! Grillat lät ju också bra 😍

  4. Vilka härliga färger på klädena🤩
    Grillning är inte helt fel det men AW hade varit trevligt nu, speciell är man annars håller sig hemma.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: