Dags för ledighet igen!

Efter två dagar i lugn och ro hemma med mycket te, halstabletter, liniment, värme och så lite ansträngning som möjligt så mår jag betydligt bättre 🙌 Någon dag till så är jag nog på banan igen! Jag har fått tid till både sjukgymnast och läkare nu för foglossningen i början av oktober. Så det är inte så hemskt lång tid kvar till det vilket känns otroligt skönt!

Idag fick vi även upp mättavlan på väggen. Det tog sin lilla tid innan vi bestämde oss för vart den skulle sitta. Och sen var det ju det här med att hitta en bra krok att ha den på. Det ser ju så himla tråkigt ut med bara en skruv. Det slutade med att Joakim gjorde en egen krok. Detta är så typiskt oss, det går fortare för oss att göra sakerna själv än att köpa dem 😅

Ikväll myser vi med popcorn och hela Sverige bakar. Man måste ju äta något när man tittar på det programmet 😅

Imorgon så är jag ledig enligt schema vilket innebär att Melissa också är hemma. Men det är även början på en längre ledighet. Nästa vecka är vi lediga då vi först tänkt att åka och segla med mina föräldrar i Kroatien. Sen kom coronan och graviditeten ivägen. Jag var inte direkt sugen att segla under denna graviditeten också jag spenderade mesta av tiden på båten förra gången med att må illa. Så nu har vi en vecka här hemma istället att de fram emot. Det kommer bland annat bli lite shopping på Ikea, småfix hemma, en tur i svampskogen och födelsedagslunch ute. Längre än så har vi inte kommit i tankarna.

Har ni några bra förslag på vad vi kan hitta för utflykter/familjemys under vår lediga vecka?😊

15 thoughts on “Dags för ledighet igen!

Add yours

 1. Corona har förstört för alla som reser . Men hoppas ni kan resa när bebisen är född så ni kan göra en familjeresa för fyra 😊.. Hoppas ni hittar något skoj på Ikea 😊

 2. När är det bf?
  Sparar Hela Sverige bakar till en annan dag så att sonen också kan titta, han gillar verkligen det! Och det går ju knappt att titta utan att vilja äta något! Ikväll blev det Idol här.

 3. Så Corona var nästan en “välsignelse”, en bra anledning att inte vara på båten då….Nåja, det var kanske att ta i, inte säkert du hade mått illa den här gången. Jag hoppas i alla fall att ni får en härlig ledig vecka tillsammans och att du kommer att må bra.

 4. Vad jobbigt det måste vara att ha så ont. Hoppas att du får bra hjälp nu.
  Vad söt mättavlan var. Hoppas ni haft en skön kväll 😊🌸

 5. Jättegullig tavla och bra att du blivit bättre från förkylningen nu, härligt med en ledig vecka även om den spenderas hemma, kan ju vara skönt att slippa åka bort om man har ont

 6. Foglossning är verkligen inte att leka med. Har inga tips, mer än att kanske försöka vara i nuet. Baka? Gå på picnic i närheten, Hänga på lekplatser osv.

 7. Jag skulle nog kunna tipsa om att ta sig en tur till närliggande städer eller alternativt att ha en höstpicknick innan det är för sent och kylan slår till superhårt!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d