Tuff natt och nymålade naglar

Jobbig natt

Melissa ville verkligen inte sova i sin säng inatt. Det här är den första natten sedan hon var väldigt liten som jag behövt gå upp på natten. Tillslut fick jag lägga mig med henne i soffan så att Joakim skulle få sova i lugn och ro. Melissa somnade tillslut på min mage så det var bara att ligga kvar i soffan. Det blev lite sömn av och till. Vid kvart över sex så tog Joakim över för förbereda henne för förskolan och jag skulle kunna sova. Tyvärr blev det inte så mycket sömn då jag fick världens kramp i vaden. När den väl släppt och jag lyckats somna så ringde förskolan och sa att Melissa var snorig. Så det var bara att gå upp ur sängen och hämta henne😓

Så idag blev inget som jag tänkt göra gjort. Inte för att jag hade så mycket planer. Jag skulle fortsätta med kursen och plockat undan lite här hemma då det har hamnat grejer överallt😅 Men vi lyckades båda få lite sömn mitt på dagen även denna gång i soffan.

Egentid

Även om jag älskar att umgås med Melissa så var det riktigt skönt när Joakim kom hem och tog med henne ut i garaget. Så då fick jag äntligen lite egentid. Jag parkerade mig i soffan, drog igång en film och gjorde något som jag inte gjort på evigheter. Målade mina naglar 💅

Imorgon ska vi åka ner till Jönköping då Joakim ska få hjälp av en kille där att bocka rören till bilen. Jag och Melissa ska vara hos mina föräldrar en sväng, vi har redan kollat med dem att det är okej att vi kommer trots att hon är lite snorig😊 Men nu är dags för mig att lämna min sköna plats i soffan för att börja med kvällens räkpaj😋

9 thoughts on “Tuff natt och nymålade naglar

Add yours

  1. Vad jobbigt att sömnen inte blev så bra men jag hoppas du fick sova i natt😊. Ja dom är väldigt noga med att barnen inte är snoriga inte alls som innan pandemin kom.. Man måste få egentid för att ladda batterierna så man kan vara en bra förälder.

  2. Åå den där krampen i vaden, fick det i 2 av 3 graviditeter 😬 gör så förbannat ont. Efter min första sprack till och med åderbråck 🙈

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: