Okategoriserade

Trötta efter lördagen

Lördagens äventyr

Igår åkte vi ner till mina föräldrar utanför Jönköping. Jag och Melissa passade på att umgås med dem medan Joakim åkte och bockade buren till bilen hos en kille han fått kontakt med via ett forum. Jag fick avlösning med Melissa vilket var väldigt skönt. Det var riktigt trevligt med mycket prat om både stort och smått. Melissa tyckte det var så roligt där så hon inte hade tid att sova även om hon var trött 😅 Hon somnade i bilen innan vi ens hunnit köra ut ur samhället.

Tyvärr så vaknade hon igen vid 22 vilket ledde till en ganska sömnlös natt😓 Hosta, snorig och helt plötsligt jättepigg vid kl. 02! Joakim fick byta av mig vid 3.30 så jag kunde få sova lite. Vid 4 så sov vi alla tre igen, men det känns i kroppen idag! Det var längesen jag kände mig så mosig i huvudet.

Trött och snorig liten tjej!🤧

Så idag blir det bara att ta det lugnt! Ett varmt bad både för mig och Melissa står på agendan. Joakim håller på i garaget som vanligt, och jag ska se om jag får lite liv i huvudet så jag kan fortsätta lite med kursen😊

detkaosvikallarvardag

16 kommentarer på ”Trötta efter lördagen

  1. Förstår att du är väldigt trött då, är så jobbigt när man inte får sova ordentligt. Men ett varmt bad känns som en jätte bra idé och lät väldigt skönt 😍

  2. Vad jobbigt med sömnlösa nätter med sjuka barn 😔 förstår att du känner dig mosig i huvet idag 😔 hoppas ni kan sova i natt och att hon mår bättre snart

  3. Ha ha, jag känner igen det där med att natten blir sömnlös när de små liven sover vid ”fel” tidpunkt på dagen. Hoppas ni snabbt kommer på rätt köl avseende tid och sömn igen

  4. Kul att träffa familjen 😊 Men jobbigt att ni inte fick sova. Hoppas det blir bättre i natt.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen
%d bloggare gillar detta: