Skörd och ny ordning

När vi gick upp idag så gnistrade frosten i gräset igen. Så efter frukost så gick vi ut i trädgården och fixade lite inför vintern. Joakim plockade in hydroforpumpen och tömde vattentankarna som vi samlar vatten i resten av året för att kunna vattna växterna ute. Under tiden plockade jag av bären på aroniabuskarna. Nu är bären på tork för att bli te 😊

Ibland får man sådana ryck där man har lust att ta tag i saker som man oftast bara skjuter framför sig. Idag var en sådan dag för mig. Jag har irriterat mig på att korgarna i ena garderoben i hallen är så fulla och det inte är så mycket till ordning. Och jag som gillar struktur och ordning får ju lite panik inombords när det är så. Så idag rensade jag ut en av lådorna i min garderob där jag har haft lite allt möjligt men framförallt väskor. Istället fick väskorna åka upp på galgar i garderoben vilket lämnade en djup korg ledig. Sängkläderna till vår säng fick istället flytta in i den. Och vips så fanns det plats för alla handdukar, badlakan, kökshanddukar och dukar🙌

Så skönt att få sådana småsaker gjorda 😊 Jag har även lämnat in min andra inlämningsuppgift på författarkursen, vilket känns bra 😊

Ikväll blir det förmodligen årets sista grillning, och bara att ta det lugnt för min del. Känner att jag till viss del börjar bli lite rastlös, men det kan till viss del bero på att Melissa knappt låter mig göra något annat än att vara med henne när hon är vaken. Jag älskar att spendera tid med henne men det betyder inte att jag vill bygga med klossar eller gunga henne gunghästen hela dagen. Att försöka laga mat när hon är med innebär mest att hon bara vill upp i famnen eller dra iväg mig någon annanstans. Så ja, det är inte bara min kropp som begränsar vad jag kan göra just nu 😅

15 thoughts on “Skörd och ny ordning

Add yours

  1. Det skämma skönt efteråt när man rensat klart och man har ordning bland sina saker 😊… Härligt att det känns bra med din uppgift och att det är inskickad. Ha en fortsatt mysig lördag

  2. Skönt att få gjort i ordning både ute och bland korgarna det är en sån tillfredsställelse. Har full förståelse för att du inte känner för att bygga med klossar hela dagen

    1. Så bra när man får sådana ryck och börjar fixa i ordning! Har också lite saker jag behöver ta tag i, får göra ett ryck imorgon! Så gott med grillat 🙂

  3. Ibland är det skönt att få i ordning saker utomhus och inomhus och det känns ju så skönt efteråt när det är klart 😊… Grillat är ju så gott ju 😊

  4. Det är så skönt att få städa undan eller rensa bort saker.. Men det brukar ju ta en stund innan man tar sig för sig att göra det 😅

  5. Skönt i trädgården. Och skönt att få ordning. Jag blir också stressad av att ha oordning omkring mig.

  6. Så skönt att få ordning! Barnen fixade faktiskt sina lådor i hallen i veckan, så nu borde väl jag rensa lite i min också ha ha! Och i min vanliga garderob finns ett stort behov. Har bara så svårt att kasta vissa saker, så där finns sååå mycket prylar (som jag aldrig använder!).

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: