Produktiv dag med god lunch

Idag var det upp tidigt, nja klockan 7 kanske inte riktigt kan klassas som tidigt i jämförelse med när man jobbar. Men det blev en lugn frukost i form av kiwi, ägg och bananbröd. Jag tycker det är riktigt mysigt att sitta och ta det lugnt vid frukosten, och det är står skillnad nu mot när jag jobbar. Då gör jag och äter frukosten på 10 minuter bara för att få sova så länge som möjligt. Sen var det att hoppa in duschen, klä på sig något annat än mjukiskläderna jag har bott i de senaste dagarna och sätta på lite smink. Ett röjningsrace av leksaker och annat plock så att jag kunde starta robotdammsugaren när jag lämnade huset. Jag var inne i stan strax efter klockan 10 för att utföra mina ärenden innan lunchen med Evelina. Jag lämnade in en påse med gamla och slitna kläder på HM och hittade även en julklänning till Melissa och en julklapp. Lika bra att börja i tid 😊

Det blev en tur till apoteket för att fylla på förrådet lite. Dessutom blev det även ny hudkräm som ska vara riktigt bra mot torr hud. Förhoppningsvis så fungerar den bra, ingen av de salvor/krämer som vi testat hittills har inte funkat för Joakims torra hudpartier. Nu håller vi tummarna för denna😊

Har någon testat denna?

God lunch med härligt sällskap

Jag och Evelina testade ett nytt ställe som vi inte ätit på innan. Grektiskt och Gott heter det. Det blev kycklingspett, pommes, sallad och tzatsiki. Riktigt gott och prisvärt. Det verkade vara ett ganska populärt ställe för det hann komma ganska mycket folk under de två timmarna vi satt där. Det blev även en långsam promenad genom Linköping med massor av prat innan det var dags att åka hem och hämta Melissa. Det blev närmare en heldag ute, även om jag kommer få spendera resten av dagen och morgondagen i soffan så var det värt det. Så skönt att komma hemifrån en stund och få umgås med en vän och bara prata😊

För er som var intresserade av receptet på chokladbollarna med banan och kokos så finns det här

Vad har ni gjort idag?

6 thoughts on “Produktiv dag med god lunch

Add yours

  1. Vilken härlig dag du verkar ha haft….så skönt att få umgås med en god väninna och att äta gott och prata massor. Tack för receptet på chokladbollar, måste provas

  2. Underbar klänning till Melissa. håller verkligen med om att dagar när man bara får vara och umgås med sina vänner utan barnen kan vara guld värda när barnen är små

  3. Sådana mornar är så sköna. Bara ta det lugnt. Tycker det är så bra att HM har att man kan lämna in sina gamla kläder så de blir till nya 😊

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: