En nygammal hobby

Det här man att inte orka göra så mycket och mest vara i soffan gör en ganska så rastlös. Men nu har jag tagit upp en hobby som det var ett tag sen jag höll på med – virkning. För mig går det lite i perioder när det gäller virkning, ibland är jag så motiverad att göra något och ibland får det ligga i månader/år. Samtidigt är jag väldigt imponerad av alla som är duktiga på olika typer av handarbeten. Jag är absolut inget proffs när det kommer till virkning, men jag tycker det är rätt avslappnade och dessutom är det kul att kunna skapa något. Det jag har sysselsatt mig med de senaste dagarna när jag har legat i soffan och kollat på serier är att virka ett bredare pannband. Nu är det klart. Det har sina små skavanker men inget slår känslan av att kunna säga att man gjort det själv!

Nu har jag påbörjat att göra en tubhalsduk som förmodligen kommer hålla mig sysselsatt ett tag 😊 Nu har jag också en massa läsning som ska hjälpa till att fylla mina dagar.

Har ni något förslag på vad jag kan underhålla mig med hemma om dagarna? Något som inte kräver för mycket aktivitet för min stackars kropp 😅

detkaosvikallarvardag

16 kommentarer på ”En nygammal hobby

  1. Bra jobbat! Häftigt att kunna skapa något eget! Om jag hade kunnat virka hade jag nog försökt mig på amigurumi – tycker att det finns så många söta figurer!

    Du kanske kan skriva lite julkort så är det gjort 🙂 Eller göra en fotobok, sortera foton, rensa mobilen så att du har gott om plats för nya foton eller göra matplaner.

  2. Så duktigt att faktiskt virka klart något. jag har gjort någon grytlapp men mer än så har det aldrig blivit..Skulle dock vara kul att vara bra på det för de som är det gör så mycket fina saker..pannbandet blev snyggt tycker jag

  3. Virkning är en perfekt grej att sitta med på kvällarna. Var längesedan jag gjorde det. Vad fint det blev!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen
%d bloggare gillar detta: