Vi träffades via nätet

“Annonssamarbete med nätdejtingtips.se”

Att träffa sin partner via nätet och dejtingappar blir allt vanligare. Idag är många utav oss ständigt uppkopplade och det gör det väldigt lätt att få kontakt med andra via nätet. Jag och Joakim fick kontakt med varandra på ett community på nätet för över 10 år sedan. Då var det inte lika vanligt att träffas på det sättet och det var flera som undrade hur jag vågade träffa någon som jag bara pratat med via nätet. Men att våga är en stor del av dejting. Man måste våga ge sig ut och låta någon lära känna en. Jag är så glad att jag vågade och vilket underbar liv det gett oss ❤️

Idag finns många olika dejtingsidor och dejtingappar. En del får man betala för medan andra är gratis. Självklart varierar det också hur seriösa medlemmarna är att hitta en partner. När man ska välja vilken dejtingplattform som passar en bäst så kan det vara bra att jämföra de dejtingsidor och appar som finns.  För att lyckas så bra som möjligt med dejting via nätet så finns det även en del saker som man bör tänka på. Några av dem är:
– En gnutta skepticism är bra då du inte vet om du kan lita på personen
– Avvisa inte någon på grund av dess bild
– Börja med en liten dejt som till exempel en fika eller promenad och bygg sedan vidare om det känns rätt.
– Framförallt – Ha roligt! Det gör dig mer avslappnad och får dig även att ge ett bättre intryck

Första dejten

Jag minns hur nervös jag var inför att jag skulle träffa Joakim för första gången. Och när jag tänker tillbaka borde jag ha läst vad som är bra att tänka vid första dejten. Första dejten borde alltid vara på en plats med mycket folk eftersom du inte kan vara helt säker på vem du faktiskt kommer att träffa.  Jag träffade Joakim framför ett stängt Ica klockan nio på kvällen i ett folktomt samhälle. En annan viktig sak är att alltid berätta för någon vem du ska träffa, när och var. Inte den här aspekten hade jag någon tanke på när jag som femtonåring sa till mina föräldrar att jag bara skulle gå på en promenad.  Promenaddelen var i och för sig sann då vi gick och pratade i flera timmar. Sen dess har det varit vi två. Jag är så glad att jag vågade.
Men nu i efterhand är jag också väl medveten hur fel det hade kunnat bli om det inte varit Joakim som faktiskt dök upp vid Ica på sin moped. Nätdejting är bra men det gäller också att vara försiktig och inte ta onödiga risker.

Hur träffade ni er partner?

2 thoughts on “Vi träffades via nätet

Add yours

  1. Så träffade jag min man också. Andra bra tips är att ha en tidsbegränsad dejt, t.ex 1 eller 2 timmar första gången. Alltid berätta vart man ska och till sist, be en kompis ringa och ha ett kodord om det är totalt galet. Om det bara är jobbigt kan man få en anledning att lämna.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d