Dags att börja inreda det andra barnrummet

Idag blev det en tur till Ikea för att handla den sista garderobsstommen till det andra barnrummet. Nu är även den ihopsatt och på plats 🙂 det känns riktigt skönt att komma igång och få ordning i det rummet också. Hittills har det mest varit ett lagringsrum för oss. Sängen har vi redan då tanken är att Melissa ska få en ny säng efter jul och vi flyttar in hennes spjälsäng i det andra rummet.

Tavla beställd till barnrummet

Min bror Daniel är riktigt duktig på att rita. Både han och hans fru är väldigt kreativa av sig, och de har till och med startat ett eget företag tillsammans som heter kangaskreativa. De säljer tavlor/målningar och tar beställningar. Så nu har jag beställt en tavla som ska få hänga i den andra barnrummet. Melissa har en tavla med Nalle Puh som min bror har gjort 😍 Gå gärna in på deras Instagram Kangaskreativa för att få se vad de gjort!

Tavlan i Melissas rum

Sakta men säkert håller vi på att bygga upp det andra barnrummet, precis som övrig inredning i huset. Men nu när jag går här hemma så kommer det lite idéer då och då, så det är lite fler projekt på gång 🙂

12 thoughts on “Dags att börja inreda det andra barnrummet

Add yours

  1. Förstår att det är kul att fixa rummet till den lilla bäbisen 😊 Fina tavlor, kul med något som blir lite mer personligt.

  2. Vad mysigt att ställa i ordning lite innan bebis kommer! Sitter själv och funderar på hur jag ska få till en bokhylla som ser platsbyggd ut till vårt nya kontor i sommarhuset.
    Får lite flashbacks av tavlan. När sonen föddes var dottern 5 år och hade kalkylerat och målat en fin Nalle Puh-teckning till sin lillebror. Den står fortfarande på hans rum 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: