Allhelgona och ny månad

Igår var det Allhelgonaafton att och vi lyxade till det hemma med hemgjord pizza med nyplockade kantareller. Till efterrätt blev det även hemgjord glass med daim.

Självklart tände vi ljus för de som inte längre med oss i åtanke. Vi hade en riktigt mysig och lugn kväll. Precis vad vi behövde.

Välkommen November

Tänk att det redan är november, är det bara jag som tycker att det gått fort? Denna månaden ska jag försöka fixa så många av julklapparna som möjligt för att slippa stressig julklappsshopping i december. Jag ser även fram emot att snart plocka fram alla adventsljusstakar, julbaka och börja julpynta. Det borde hålla mig sysselsatt under mina dagar hemma.

Jag vet att det kanske inte går att göra så mycket planer nu när det är skärpta restriktioner igen för det där eländiga viruset, men har ni några planer eller mål med November?

9 thoughts on “Allhelgona och ny månad

Add yours

  1. Vad gott med egen glass .. vad mysigt ni haft det 😊.. Här blir det att fira jul bara vi här hemma i år samt att syrran och hennes man och barn kommer och äter jullunch men annars är det bara vi som firar själva .

  2. Vad gott det såg ut! Javisst är det ledsamt med denna pandemi… jag längtar också efter att få adventpynta 😍

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: