Hemmadag och nytt projekt på gång

Då är det första veckan i november. Melissa har fått vara hemma från förskolan idag då hon hostar lite. Hon hostar typ en gång var tredje timme så det är inte mycket men jag tänker att hon får vara hemma imorgon med. Ingen feber, inget snor utan bara enstaka hostningar. Förhoppningsvis så är hon redo att gå till förskolan på onsdag för då har jag tid hos barnmorskan. Dessutom har vi besök för Melissa på BVC för kontroll och vaccinering på torsdag, så nu gäller det verkligen att hon blir frisk. Jag har redan behövt avboka en gång för hon var förkyld. Så nu hoppas jag att vi kan gå denna gång!

Så idag har vi försökt mysa så mycket som möjligt, eller snarare jag som försökt hålla Melissa lugn men det har väl gott sisådär 😅 Hon är lite överallt som vanligt! Men med Greta gris på tv:n så går det bra att sitta stilla en stund iallafall. Och hon verkar inte vara ensam om att tycka om Greta gris 😂

Bamako och Melissa

Nytt hemmaprojekt på gång

Igårkväll satt jag och Joakim och pratade om hur smidigt det skulle vara att ha lite av ett hemmagym. På så sätt har man inte så många ursäkter till att inte träna. För vi båda tycker det tar alldeles för lång tid att behöva åka iväg för att träna, speciellt när vi snart kommer ha två småbarn! Så vi har en plan att sätta upp ett stålrör där vi kan hänga ett trx-band samt göra en egen chinstång. Stången ska även fungera som en gardinstång så vi kan “stänga” mellan de två delarna av huset.

Förhoppningsvis blir det så bra som vi föreställer oss ✌️

16 thoughts on “Hemmadag och nytt projekt på gång

Add yours

  1. Låter som en bra ide att fixa träningsmöjligheter hemma, finns ju massa bra hemma träninggrejer som man kan fixa av sådant man redan har hemma..Hoppas liten kryar på sig och ja, greta gris gillar min lilla dotter också

  2. Låter som en jättebra att förbereda för lite hemmaträning! Satt själv ikväll och funderade på att beställa lite nya träningsböcker för att få mer inspo att träna hemma. Just nu har vi hårdare restriktioner här i Skåne så att gå till gymmet är inget alternativ.

  3. Alltid bra att ha sällskap när man ser på tv och som du säger, båda verkar tycka att det är väldigt intressant med Greta gris… Tror det blir jättebra med lite hemmagym.

  4. Hoppas hon kryar på sig så ni kan gå på tiden! Så perfekt med ett litet hemmagym, som du säger- då har man ingen ursäkt att träna 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: