Bakning och en lugn stund

Idag är det den andra dagen hemma med Melissa denna vecka. Hon är betydligt piggare och så är jag med. Dock är min kropp helt slut efter gårdagen. Jag var tvungen att gå en längre sväng för att få Melissa att somna i vagnen, jag lyckades men det kändes efteråt kan jag säga. Idag gick det att bara lägga henne i sängen, betydligt skönare för min del!

Vi hade lite morötter i kylskåpet som behövde användas upp. Så idag så bakade jag och Melissa lite tekakor med morötter i till kvällens soppa. Denna gången blev de inte riktigt lika färggranna då det var vita morötter denna gång. Men de blev riktigt goda även denna gång. Speciellt när jag kunna provsmaka i lugn och ro med en kopp varm choklad 😍

Nu ska jag njuta av lugnet medan det varar innan Melissa vaknar och drar igång allt igen 😊

17 thoughts on “Bakning och en lugn stund

Add yours

  1. Helt rätt att förgylla sjukdag med hembakat bröd. Ser toppwngott ut! Hoppas ni är helt krya till imorgon!

  2. Men Åhh så gott det låter med scones och chokladdryck… tycker det är så gott med nybakt bröd men gör det sällan då männen i familjen inte tåler bröd med mjöl i. Skönt att Melissa somnade i sin säng i går kväll kan tänka mig att det är tungt att fånig och gå långa promenader just nu

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: