Titta vad som kom med posten!

Igår fick jag mitt kursintyg för författarkursen jag gått tillsammans med lärarens kommentarer till min sista inlämning, vilka var väldigt upplyftande för självförtroendet 😊 Jag som hade tänkt att det skulle ta längre tid att slutföra kursen men då hade jag inte heller räknat med att bli sjukskriven för foglossning heller. Jag har skrivit mer om själva kursen här.

Man kan minst sagt säga att jag har lärt mig en hel del. Och samtidigt har det varit ett uppsving för självförtroendet när det kommer till skrivandet. Jag har fått det bekräftat att jag faktiskt kan skriva på ett bra sätt och tänker rätt när det kommer till olika skrivtekniker. Jag kommer nog fortfarande tycka att det är lite pirrigt och skräckinjagande när någon läser texter jag skrivit. Då syftar jag inte på blogginlägg eller artiklar utan mer på noveller eller romaner. På ett sätt är det så naket och det ger en inblick i mitt inre, mina känslor och min fantasi. Joakim har nu fått läsa mitt senaste skrivprojekt, han som bara läst någon enstaka bok i skolan tidigare. Jag bad honom vara så objektiv som möjligt och han kom med en del förbättringsförslag som jag nu använt mig av och slipat till den lite mer. Men hans övergripande kommentar var spännande, bra och “när kommer filmen?” Så jag antar att min idé var ganska så bra iallafall. Nu ska jag läsa igenom den igen med nya fräscha ögon efter att slutfört kursen. Och sen hoppas jag på några fler objektiva ögon som skulle kunna tänka sig att läsa igenom den. Så om någon är intresserad så är det bara säga till.
Jag håller även på att spara ihop pengar jag tjänar på mitt skrivande så att jag kan skicka mitt bokmanus till en lektör som kan kontrolläsa det och komma med professionella kommentarer och tips. Något som jag verkligen ser fram emot även om det känns extremt läskigt. Men det är en hel del som ska göras innan jag kommer dit så då kanske det känns lite mindre läskigt.

13 thoughts on “Titta vad som kom med posten!

Add yours

  1. Å vad roligt att du fått ditt intyg och att det känns så bra! Jag är så imponerad av er som kan skriva en bok liksom! Hoppas att du kan få iväg ditt manus för lite proffsåterkoppling snart.

  2. Roligt att du är klar med din kurs, är alltid så att man är lite nervös för vad folk kommer tycka om det man skrivit men det är nog bra för då är man mer noggrann med det man skriver..

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: