Garagehjälpreda och saffranssnittar

Joakim var hemma även idag för att avlasta mig lite. Imorgon och på fredag ska jag vara ensam med Melissa igen så han kan jobba igen. När han är hemma så håller han och Melissa mest till i garaget. Hon älskar att springa runt där och plocka med alla saker och verktyg. Hon lär sig väldigt mycket där ute också och hjälper Joakim med att plocka fram skruvar och hämta saker han behöver i sitt bilbygge. Kläderna blir rätt så smutsiga men skitiga barn är lyckliga barn eller hur?😉 Hon kommer nog vara riktigt händig sen när hon blir äldre!

Joakim är väldigt nöjd över att kunna spendera mycket tid på sina vab-dagar ute i garaget tillsammans med Melissa. Och hon håller sig road där ute men hon har även en liten hörna där hon kan sitta när hon börjar bli lite trött 😉

Jag tycker också att det är väldigt skönt att de håller till där ute så att jag kan få lugn och ro inne i huset. Jag har mest tagit det lugnt för att samla energi inför imorgon. Men jag har även hunnit med ett telefonsamtal med mamma inför helgen och gjort lite småfix här hemma. Jag hade även 8lite energi över så jag satte igång och gjorde saffranssnittar. Första julbaket för i år, lika bra att börja tidigt när man har ork och lust att göra det 😊

De har fått godkänt i smaktestet och nu har de åkt in i frysen 🥰

Imorgon blir det är lång dag ensamma för mig och Melissa för Joakim ska åka och slänga återvinning på tippen och sen åka och hämta Melissas nya sängstomme. Det börjar bli dags för henne att få en större säng så vi kan flytta in spjälsängen i det andra barnrummet 😊

14 thoughts on “Garagehjälpreda och saffranssnittar

Add yours

  1. Underbart när barnen kan vara med på det man själv gör! Sonen har varit med maken mycket i garaget eller när det har meckats med båtar eller annat och han är grymt duktig nu. Det gäller att våga att ha dem med. Och vilken mysig liten myshörna dottern har där i garaget!

  2. Ganska härligt med de små eftersom de är så lättroade,härligt att hon vill vara i garaget så att du kan få tid över till lite annat och de där byxorna med öron tycker jag är jättefina. Hoppas att hon kommer gilla sin nya säng.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: