Lite ny inredning

I natt sov jag bättre än jag gjort på länge. Vi fick även sovmorgon till klockan 8 så jag var riktigt nöjd. Min kropp behövde verkligen den sömnen kan jag säga. Joakim har haft hand om Melissa idag så de har klippt gräset och hjälpts åt ute i garaget. Jag har fått en lugn dag precis som jag behövde. Men jag kom iväg in till stan för att hämta ut ett paket. En ordtavla som jag beställt på amazon, och den passade perfekt på hallmöbeln.

Efter lunch tog vi en promenad och hämtade ut ett paket som kom till butiken i vårt lilla samhälle. Det var ett fodrat regnställ till Melissa och ett par träningsbyxor till mig som jag kan ha sen när jag inte har gravidformen längre. Det får vara en liten morot till att komma i form igen sen när det lilla pyret bestämt sig för att komma ut😅

Igår började vi även diskutera nästa projekt här hemma. Jag har tröttnat på att ha allas Melissas barnböcker på vår tv-bänk. Så nu har jag övertygat Joakim om en perfekt plats för en låg hylla. Vi kikade runt på lite olika inredningshemsidor och hittade ett koncept som vi gillade.

Vi gillade den här stilen med lite olika stora hyllor i olika höjder. Tanken är att vi ska ha barnböcker och lite korgar med leksaker och annat i den. Så vi kommer utgå från denna fast vi kommer att tillverka den själva efter lite andra mått och material, eller snarare Joakim kommer att tillverka den och jag kommer komma med åsikter och idéer. Det här projektet kommer ta lite längre tid men jag är säker på att resultatet kommer bli superbra! Som sagt är det nog lite “farligt” att jag går runt här hemma och får massa idéer för hur vi ska inreda hemma. Men samtidigt så är det skönt att få ordning här hemma. Jag har länge tyckt att det är lite tomt men jag vill inte bara skaffa möbler och inredning för saken skull utan det ska vara något som vi faktiskt tycker om och känner passar oss. Men sakta men säkert kommer vi dit! 😊

19 thoughts on “Lite ny inredning

Add yours

  1. såna där ordtavlor tycker jag verkligen är så fina , och dom blir ju så personliga i hemmet när man kan skriva ditt lite va man vill. En sån borde jag kanske önska mig i julklapp i år , då jag inte riktigt annars vet vad jag ska önska mig als haha. 😂❤

  2. Himla bra regler ni har framför allt att vara och se allt positivt. Det kan förstås vara lite svårt ibland om livet suger där och då men grundinställningen att se glatt kommer man långt med

      1. Sådana hyllor är så bra tycker jag, där de finns olika stora utrymmen och som du säger; man kan ha lådor i också 🙂 denna var ju jätte fin!

  3. Haha det är tur att det är en riktig handyman du har när du kommer med dina idéer. Men jag gillade den typen av hylla riktigt skarpt. böcker och sånt kommer ju i så många storlekar. Jättefin ordtavla och bra regler i er familj

  4. Supersnygg design på hyllan! Och extra roligt att ni tänker göra den själva! Önskar att jag kunde göra det. Jag har fått för mig att jag ska göra en typ av platsbyggd bokhylla, men jag vet knappt hur jag ska börja, ha ha!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: